19 éves lány vagyok. Terhes vagyok, de sajnos nem tarthatjuk meg a párommal sok dolog miatt. A terhesség megszakító injekció mennyibe kerül? Mert úgy tudjuk hogy van már ilyen Magyarországon és Mi emellett döntöttünk.
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 18:24
13/31 anonim válasza:
Utána kerestem és tényleg rohadt drága. Legalábbis amit én találtam (Mifeprex), az 440 dollárba kerül, ami több mint 100.000 jó magyar forint. Itthon biztosan drágább, ha elérhető.
14/31 anonim válasza:
juuuj,ez a video nagyon Duuurva!!
Jó,tudom,hogy sokkolni akartad ezzel,dehát mégis..:(
Hát igen,nem tudjuk milyen okból nem tarthatják meg.És az is lehet, hogy megfelelően védekeztek,de mint tudjuk csak a nem csinálás a 100% :S
15/31 anonim válasza:
Nem fejeznétek be a b*szogatását? Nem ő tehet róla, hogy nektek nem jön össze a baba. Honnan tudjátok hogy hogyan esett teherbe? Védekezés mellett is teherbe lehet esni, nem ő tehet róla. Foglalkozzatok a saját hibáitokkal, van egy pár, már abból is látszik ahogyan ezzel a lánnyal beszéltek.
16/31 anonim válasza:
Miért nem adod inkább örökbe szegény kisbabát?
17/31 anonim válasza:
Akkor ki kell hordani és meg is kell szülni. Nyilván ezt nem akarja valamiért, ez az ő dolguk...
18/31 anonim válasza:
Itt olvashatsz az abortusztablettáról:
19/31 anonim válasza:
Miért ne jönne össze nekünk a baba? Majd összejön amint abbahagyom a fogamzásgátló szedését. Addig pedig nem fog mert ugye erre való.
20/31 anonim válasza:
Magyarországon az abortusz tabletta és injekció használata tiltott.
(wikipédia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!