Másnál is ehhez hasonló a helyzet vagy csak én dramatizálom túl?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire normális dolog, hogy mióta megszültem (12 óra vajúdás, sürgősségi császárral) alapitványi szoba révén már másnaptól állandó látogatóim voltak, pihenni ott sem és itthon sem tudok. Ennek hangot is adtam, eredménye az lett, hogy férjem egész családja ellenem fordult. Anyós szerint örüljek neki, hogy ennyire szeretik a picit és rutint úgy sem tudnék kialakítani vele.3 napja ott tartunk, hogy fel sem jönnek a picihez, csak állandóan engem blamálnak.2018. júl. 1. 21:40
11/11 anonim válasza:
Tök igazad van. 33 órát vajúdtam, 1 percet nem hagytak utána pihenni. Nappal ott unatkoztak, éjjel meg a baba miatt nem aludtam. Tele volt a hócipőm rendesen. Aztán otthon kivertem a cirkuszt, mert úgy képzelték, hogy vendégeskedés fog kezdődni, én meg majd háziasszony leszek, aki a 4 napos baba mellett sütivel meg üdítővel rohangál körülöttük. Halálra sértődtek, de nem érdekel. Már olyan fáradt voltam, hogy majdnem elájultam a fürdőben. Aki ezt nem érti meg, menjen a jó fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!