5 hetes tapszeres babamnak eves kozben fajdul meg a hasa, egyre kevesebbet eszik. Volt valakinel hasonlo helyzet?
Kulfoldon elunk,sajnos itt a doki nem igazan foglalkozik a dologgal amig a baba egy kicsit is hizik.
Nagyon nehezen kakil,2-3 naponta is legtobbszor csak szelcsovel sikerul,de a pukikert is nagyon megkuzd szegenykem. Eteteseknel elkezd enni es 50-60ml utan elkezd sirni,megfesziti magat,huzogatja a labat es nem eszik tovabb. Bufiztetem tobbszor eves kozben,tornaztatom, neha kicsit megnyugszik es eszik meg par kortyot,de messze nem annyit mint kene. Egy ideig jol evett,de a szekrekedes es a bore miatt (piros pottyos) doki mas tapit irt fol. Aztan az sem valt be,kaptuk az ujabbat. Az volt a legrosszabb,alig ette,igy visszatertunk az elsohoz.
Lehet a sok valtas miatt van rosszul?
3 napja Espumisant is kap,egyelore nem veszem eszre a hatasat.
Teljesen kesz vagyok mar,nem tudom mit csinaljak,remalom minden etetes,mert tudom hogy jon a hasfajas. Van hogy megfajdul eves kozben es csak 2 ora mulva nyugszik meg. Ez leginkabb este van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!