Melyiket vennéd meg?

Figyelt kérdés

A sima mellszívó is akciós, és a szettben kapható is. A szettben van 1 db mellszívó, 4 db cumisüveg, egy csomag melltartóbetét, és mikrós gőzsterilizáló.

[link]

2010. jún. 17. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

A sterilizáló miatt a szettet, nagyon praktikus. Kérdés, hogy kell-e majd a cumisüveg, mert ha szoptatni fogsz felesleges, és talán jobban jössz ki, ha veszel külön mellszívót és sterilizálót.

Vagy, ha mégis szettet veszel és nem kell az üveg, később el is adhatod.

2010. jún. 17. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szettet vedd meg. A sterilizáló egy okos találmány, a cumisüveget meg ha nem használod, akkor valóban eladod, de azért mert kicsi azért még fel lehet azt használni később is, ha már a baba iszik teát. Csak a cumit kell nagyobbra cserélni és jó is.
2010. jún. 17. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Tényleg akár később is fel tudod használni az üvegeket, csőrös poharat is varázsolhatsz belőle megfelelő szívókával. (lehet külön is kapni és az Aventos cuccok passzolnak egymáshoz.)

2010. jún. 17. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szettben vettem pár hónapja:)Megérte:)
2010. jún. 17. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem akarok árúsítani de nekem van felesleges aventes sterilizálóm.Teljes tökéletes állapotbban.Nem sokszor volt használva.Ha érdekel írj privit.Olcsón.
2010. jún. 17. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem (is) kérdezel, ezért írom le, hogy én egyiket sem, inkább használtan vettem jóval olcsóbban.

Na jó, ha megengedhetném magamnak, akkor valószínűleg a szettet.

Így külön vásároltam mellszívót, cumisüveget, sterilizálót, melltartóbetétet. /A cumisüvegeket természetesen újonnan boltban!/

Szerintem az elektromos mellszívó jobb amúgy. Cumisüvegeket meg tényleg nem tudhatod előre, hogy kellenek-e majd.

2010. jún. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!