Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik járássegítőt vennéd meg?

Melyik járássegítőt vennéd meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az ár most nem számít. Angliában élek, ezért az angol link.

A lovacskás 3 az egyben, hintaló, járássegítő és még olyan mint a baby taxi.

A kocka meg járássegítő, amin különböző játékok vannak. Számok, óra, formabedobó és a tetején azt nem tudom minek hívják, de a teteje felnyitható és játékokat is lehet még pluszba benne tárolni.

Mind a kettő annyira tetszik és annyira praktikus, nem tudok dönteni:D Te melyiket vennéd? (Léci ne ajáljatok másikat)

2011. jan. 2. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben a 2,at venném meg:)

HOgy mért?Mert az jobban tetszik mint a hintaló fromályú

2011. jan. 2. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
42%
Egyiket sem ! Majd jár ha eljön az ideje !
2011. jan. 2. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Másodikat venném :)
2011. jan. 2. 20:16
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha mindenképpen választani kéne akkor a második, mert annál nincs ami gátolná a mozgásban és talán jobban erősíti a lábait.

Mindazonáltal tényleg fölöslegesek az ilyen termékek. Mármint dísznek jó, meg cuki de, hogy a gyereknek nem lesz jobb tőle, az is biztos. Csak lassabban tanul meg tőle rendesen járni, mert ott lesz benne, hogy kapaszkodnia kell.

2011. jan. 2. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Járássegítőnek egyik sem jó, szerintem (a hintalovat tolni maga előtt?elképzelni is rossz, a másikat is túl bumfurdinak tartm).

Viszont játéknak mindkettő. A hintalovat biztosan tovább kihasználná, az én 4-5 éves gyerekeim még mindig paciznak a lovon, amit most az egyéves kistesó használ.

Én a lovat venném a helyedben,szerintem alapdarab egy gyerekszobában a hintaló :-)

Tudom, azt írtad, ne ajánljunk mást, de ha járássegítőt akarsz,a Chicco-s nagyon jó, nem csúszik, nem gurul ki alóla,tényleg megéri...

Bármelyiket veszed, tuti öröm lesz!!

Ninamina, 3 gyerekes anyu

2011. jan. 2. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:
második
2011. jan. 2. 20:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia,

a második szerintem nem jó, mert ha megkapaszkodik, nem marad hely, h lépkedjen. Vagy nagyon előre kell hajolnia...

a lovacska ilyen szempontból jobb lenne, de az se tetszik

Tapasztalatom szerint, sokkal gyorsabban tanul meg járni a baba, ha előbb kapaszkodva bútorok mellett lépeget, aztán amikor már egyedül, egyensúlyozva megáll, pár napon belül elindul egyedül, és ezt próbálgatja, vigyorogva napokig, amig biztos nem lesz a dologban.

2011. jan. 2. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:

Most en fogok egy olyan valaszt adni a kerdesedre, ami valojaban nem valasz. Utalom en is az ilyet, de tenyleg szeretnek tapasztalatbol segiteni.

Ha jarassegitot akarsz venni, akkor azt vegyel, ne mast. Ha az osszeg nem szamit, akkor plane ne akard osszemixelni, mert kapni fogsz egy nem tokeletes termeket, ahelyett, hogy inkatt 2 tokeletes termeket vennel meg a maga kategoriajaban szinte ugyanannyiert.

En is Angliaban elek, ismerem ezeket a termekeket, amiket belinkeltel, mert ismerosomnek van.

A dobozos nagyon jo arra, hogy felalljon mellette a baba es jatszon vele, jarassegitonek nem tokeletes, ahogyan a hinta lo sem. Ezeket nem annyira konnyu tologatni, mint amennyire konnyen lehet egy valoban erre a celra szant termeket.

Ha jarassegitot akarsz, akkor en ezt, vagy pont ilyet vennek a helyedben: [link]

Sokat vegigneztem, volt olyan, ami szebbnek tunt, de ez nyerte meg legjobban a tetszesunket. Arban is jo, massziv, mar a masodik gyerek hasznalja. A nagyobbik ma is szivesen jatszik vele. Nagyon sok funkcios a jatekpanel rajta, nem csak elektromos, hanem csorgos, hordos jatek is van rajta. A panel le is veheto egy gombnyomassal, akkor is jatszhat mar vele a baba, amikor meg nem eleg nagy a jarassegito funkciohoz.

Mindegy, bocsi, hogy nem a ketto kozul ajanlottam neked valamit.

2011. jan. 2. 22:16
 9/14 A kérdező kommentje:

Én is ismerem ezt, de nekem meg pont ez nem tetszik, én egy ilyet néztem ki, ami ehhez hasonló, és lehet, hogy akkor ezt veszem:

[link]

Ehhez mit szólsz? Ez majdnem olyan, csak fa. Nekem nem tetszenek ezek az ezer féle zenélősek, de még ezen is gondolkodom:

[link]

Csak az előzőleg belinkeltjeim tetszenek a legjobban.

2011. jan. 2. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Az első, a lovas egyáltalán nem tetszik, nem venném meg. A fából készültek jobbak, érdekesebbek, nekem a műanyagnál jobban tetszenek. A kérdésedben először belinkelt nagyon jó:)
2011. jan. 2. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!