Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A két babakocsi közül melyiket...

A két babakocsi közül melyiket vennéd meg?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

Vagy ha egyiket sem választánád, akkor mit ajánlanál? Köszönöm!

2011. ápr. 13. 11:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

az elsőt ha muszály a kettő közül választani :-)

de igazából speciel nekem egyik se tetszik,bocsi

2011. ápr. 13. 12:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem a második tetszik jobban.
2011. ápr. 13. 12:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Én is az elsőt venném meg.
2011. ápr. 13. 12:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha most én lennék döntéshelyzetben és a kettő közül választhatnék, akkor inkább az utóbbi mellett döntenék. Tehát nekem a második!:)
2011. ápr. 13. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem az első. Ebben az árkategóriában nem nézelődtünk tavaly (akkor volt nálunk a babakocsi vásárlás esedékes)ezért nem tudok jobbat ajánlani. De azt azóta látom, hogy nem a drága babakocsik a jók.
2011. ápr. 13. 12:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: nem mindig a drága babakocsik a jók. Az első szép!
2011. ápr. 13. 12:24
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyiket sem:nem teszik színük, nem vagyok mózespárti és drágának találom őket.
2011. ápr. 13. 12:38
 8/16 anonim ***** válasza:

Az elsőt mivel annak nagyobb a bevásárlója alul és nekem az szempont volt. Amúgy ez a váz nekem nem jön be sajnos. A másodikkal szemeztem az sokkal jobban tetszik élőben is de annak hangyányi a bevásárlója alul :((

Beteszek 2 cumisüveget és megtelt.

Rugózása mindkettőnek tökjó és a mózeseik más márkákkal összehasonlítva relatív hosszúak tágasak.

2011. ápr. 13. 14:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha valóban e közül a kettő muszáj választani(holott egyik sem tetszik)az elsőt választanám.Nekünk Graco Quattro Tour Deluxe van.Igaz,kocsival járok,nem jelent gondot se se a mérete,se a súlya. 2 gyerekes anyuka
2011. ápr. 13. 14:34
 10/16 anonim ***** válasza:

A Graco-s vagyok.Egész pontosan ez,és ilyen színű: [link]

Ez nem a reklám helye,mi nem adjuk el,mert most kezdünk neki a 3. babaprojektnek(mellesleg nagyon strapabíró,-számunkra-minden igényt kielégítő babakocsi)

2011. ápr. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!