Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik járássegítőt vennéd meg?

Melyik járássegítőt vennéd meg?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az ár most nem számít. Angliában élek, ezért az angol link.

A lovacskás 3 az egyben, hintaló, járássegítő és még olyan mint a baby taxi.

A kocka meg járássegítő, amin különböző játékok vannak. Számok, óra, formabedobó és a tetején azt nem tudom minek hívják, de a teteje felnyitható és játékokat is lehet még pluszba benne tárolni.

Mind a kettő annyira tetszik és annyira praktikus, nem tudok dönteni:D Te melyiket vennéd? (Léci ne ajáljatok másikat)

2011. jan. 2. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

OK, megertem, hogy fat szeretnel inkabb, nincs ezzel gond, ezt nem tudtam.

A belinkeltek kozul a dragabbik szebb, csak annyival tobbet szerintem nem tud.

A masik is jo, egyedul az bizonytalanit el, hogy nem lepked arra ra a baba?

2011. jan. 2. 23:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az a baj, hogy túl sok a választék:D
2011. jan. 2. 23:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Hat igen, van belole kismillio. :-)

Ezert lenne jo, ha kiprobalhatnak a gyerekek, hogy ne csak nekunk tetszen.

Az elobb nagyon hamar befejeztem, mert felsirt a picim.

A lenyeg, hogy az elsonel ugy latszik a foton, mintha nagyobb lenne a labter, tehat lenne hova lepnie.

Tudod, ugyanugy, mint amikor te is tolod a babakocsit. Vannak olyan kocsik, aminel nagyon kozel van a hatsokerek tengelye es rugdosod lepes kozben, mert nincs hova rakni a labad. A masodiknal az a gyanum, hogy ez lenne.

2011. jan. 3. 00:03
 14/14 A kérdező kommentje:
jaja nekem is eszembe jutott és találtam is egy olyan fából készült járásegítőt, aminek a rúdja nem egyenesen, hanem ferdén halad, és az alap közepétől indul ki és a két hátsó kerék közé be tud lépni a gyerek, mert ott "lyukas".
2011. jan. 3. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!