Melyik típusú építőkockát vennéd 1 éves babádnak?
a műanyagot én azért se venném így látatlanba, mert láttam már olyant, aminek nagyon élesek voltak a szélei.a fakockával igazad van, ha sokat nyalogatja lejön a festék, ami nem éppen egészséges.
szerintem a Duplo-k jók :)
Nekünk a Maxi Blocks-ot, Mega Bloks-ot meg a Fisher P Little People építőjét sokat nyúzták a gyerekek. Volt Chlemmy-nk is, azzal nem nagyon játszottak valamiért.
Fa építő a nagyiéknál volt nekik, eleinte jó volt 81 éves kor körül kb), hogy könnyen egymásra lehet rakni és hipp-hopp ledől, élvezték. Aztán már kevésbé, zavarta őket hogy nem stabil, nem elehet akkorát és tartósat alkotni belőle (másfél évesen már szerettek konstruktívan próbálkozni).
A maxi blocks-ot! Azt sokkal jobban szereti a fiam, mint a fa kockákat. És nagyon hamar rájött, hogy hogy lehet összeépíteni őket. Míg a fákat hiába rakja egymásra, szinte rögtön borul, így azzal nincs is türelme játszani, csak dobálja, az meg elég veszélyes, mert k..va nagyot tud csapni egy-egy kocka. Engem talált már el vele. Úgyhogy az el is van téve, majd talán 2 éves kora után visszakapja!
A maxi blocksot az én fiam karácsonyra kapta, akkor volt 11 hónapos. Nem tudom pontosan mióta tudja összerakni őket, de most 1,5 évesen már nagyon profin építkezik!
Nekünk van mindegyik, fa is meg mega block is.
A fiam 1 évesen már pakolta a megablockot, a mai napig a kedvence.
A fát is pakolássza, de ugye az ledől... míg a mega egymáson marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!