Titeket hogy hívnak? Szeretitek a neveteket? Ha van harmadik nevetek, használjátok, szerintetek van értelme?
Figyelt kérdés
2018. jún. 17. 16:03
61/64 Arnold901005 válasza:
Arnoldnak hívnak.
Bénán hangzik, szóval nem igazán tetszik, viszont ritka és ezért néhányan egyből meg szokták jegyezni, de megesik az is, hogy átkeresztelnek Armandnak, Andornak. A szokatlan nevek már csak ilyenek, nem zavar.
62/64 anonim válasza:
Kata vagyok és nincs másik keresztnevem. Nagyon szeretem, mert rövid, frappáns, a vezetéknevemmel szépen összecseng és már többen megjegyezték, hogy illik hozzám.
Nálunk nem szokás és én őszintén értelmét sem látom, hogy majd két keresztnevet adjak a gyerekeimnek.
63/64 anonim válasza:
Én Katalin vagyok és nagyon utálom a nevemet. Amint 18 éves leszek, meg fogom majd változtatni, egyelőre pedig megtűröm a Kati becézést- még ezt gyűlölöm a legkevésbé.
64/64 anonim válasza:
Rékának hívnak, nem szeretem túlzottan, de már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!