Titeket hogy hívnak? Szeretitek a neveteket? Ha van harmadik nevetek, használjátok, szerintetek van értelme?
Kinga vagyok és szeretem a nevem. Nem tucat név, de nem is az a ritka. Illik rám, a személyiségemhez.
Második nevem nincs, csak bérmanév (Rita). Nincs bajom vele , de nem használom :)
Ha gyerekem lesz ő is csak egy keresztnevet kap majd :)
Két keresztnevem van, Ágoston és apám után Dénes. A vezetéknevem is egy férfi keresztnév szóval vicces.
Az Ágoston szeretem, bár kicsiként volt hogy Áginak becéztek. Szeretem hogy két keresztnevem van.
A gyerekemnek is két neve lesz
Hajnalka
Nem szeretem. Hosszú és sok benne az A, így nincs dallama, ami a hosszú neveknél szerintem fontos.
Hajniként tetszik, de az csak becézés.
Szilvia vagyok, a korosztályomban elég sok ilyen nevű van, akkoriban divat név volt... semmi bajom vele.
Főleg, hogy kiskorom óta van egy becenevem, és mindenki úgy hív, így mégis egyedi lehettem.
Nincs több keresztnevem, sem a férjemnek, a három fiúnknak sem adunk második keresztnevet. Nálunk nem szokás, eszünkbe sem jutott.
Vivien vagyok és szeretem a nevem.
Másik név nincs és a gyereknek sem adtam.
Linda vagyok. Szeretem. Mikor kaptam sem volt tucat név és azóta sem. Persze megkaptam a karatéslány szövegeket de nem vettem magamra.
Második nevem nincs, a gyermekemnek sem adtunk.
Rita vagyok és szerintem illik hozzám, de azért szerettem volna második keresztnevet mindig, nem azért, mert a Rita helyett akartam volna használni, hanem valahogy összevonva. 😁
Én mindkét gyermekeknek két keresztnevet adtam és összevonva használjuk. Pl. Mária Izabella = Maribell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!