Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket hogy hívnak? Szeretite...

Titeket hogy hívnak? Szeretitek a neveteket? Ha van harmadik nevetek, használjátok, szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés

2018. jún. 17. 16:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Ildikónak hívnak, anyukám után. Nem szerettem gyerekként, annyi meg annyi szép név van, 1 kicsit haragudtam is, hogy anyukám ezt adta nekem. Aztán 1 kicsit megkomolyodtam, felnőttem, és mostmár egészen megszerettem a nevemet. :) Már nem lennék más. :) első fiam 2 nevet kapott, az első keresztnevét az apukája után. De mivel a 3. Sándor lett így a családban, így kapott egy második nevet is, és azt is használjuk. Masodik fiúnknak 1 neve van. 3. Gyerekünknek is 1 keresztneve lesz.
2018. jún. 22. 08:44
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Viktória vagyok.Gyerekként még utáltam a nevem,de azóta megszerettem :D Harmadik nevem nincsen,de ha lenne,akkor nem hinném hogy használnám.
2018. jún. 24. 12:49
 53/64 anonim ***** válasza:
100%
Barbara vagyok. Mindig szerettem a nevem, főleg a becezése tetszik Barbi. Viszont a Barbus becezés egy borzalom. Egyszer valaki próbálkozott, hát szóltam neki h akkor inkább Barbara, ne becézzen. Nins második nevem, nem hiányzik. Kisfiamnak viszont 2 neve van de az egy másik történet.
2018. jún. 29. 18:24
 54/64 anonim ***** válasza:

Melindának hívnak, és nagyon szeretem a nevem.

Van második keresztnevem, de csak hivatalosan használom. Nem fogom elhagyni, de feleslegesnek tartom, így a gyerekemnek nem fogok kettőt választani.

2018. jún. 29. 19:23
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Anitanak hivnak. Gyerekkent nem szerettem, mert mindig, de mindig min. 2 de volt hogy 3 Anita is volt az osztalyban :/ Miota kulfoldon elek viszont szeretem, mert itt nincs :D
2018. jún. 29. 21:36
 56/64 anonim ***** válasza:
100%
Zsófia a nevem. Általános iskolás koromban utáltam, főleg, mert a szomszédasszony folyton Zsókának hívott (ettől a hideg ráz). Középiskolás koromra megbékéltem vele, ma már szeretem. Nincs második keresztnevem, feleslegesnek is tartanám (a gyermekeinknek is egy-egy keresztnevet adtunk).
2018. jún. 29. 22:11
 57/64 anonim ***** válasza:
100%

Adrienn Éva vagyok. Kifejezetten szeretem.

Értelme lehet nincs, de van olyan keresztnév, ami egy másikkal még szebb.

Ha lesz gyerekem, ő is két nevet kap.

2018. jún. 29. 22:33
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Adrienn Ágnes vagyok. Az első nevemmel már megbékéltem, de nehez viselem a becézését (Adri) A második nevem 30 évig nem használtam, csak a személyiben volt feltüntetve.

40 évesen kezdem megszokni, hogy kettő van...

2018. jún. 30. 00:10
 59/64 anonim válasza:
38%
Nevem miklos. Nagyin szrtem mert illik a yutub csatim nevehez mikimincraft2010
2018. júl. 1. 23:28
 60/64 anonim ***** válasza:
Franciska a nevem. Gyerekként sose szerettek, azonban sose csúfltak,úgy,hogy franc. Mire tini lettem megszerettem a nevem, mert legalább nem egy tucat név, ritka és különleges a hangzása is, ebben a korban már volt olyan aki Franc-nak szólított, de általában az ilyenek a hozzám közel álló barátaim voltak akikkel minden hülye néven szólítottuk egymást. A harmadik nevem szerintem sokkal de sokkal szebb,de egyáltalán nem illik hozzám és tucat név erre felé, szóval nem szeretem ebből a szempontból. A baj az,hogy van aki nem képes magyarul olvasni és a Franciskát Franciszkának vagy Francsiszkának mondja, mikor én egyik se vagyok. A nevem meg egyáltalán nem hiszem,hogy nyelvtörő lenne, esetlegesen lehetne becézni, mikor valaki nem hajlandó rá, akkor szépen megkérem,hogy a harmadik nevemen szólítson míg megtanul magyarul beszélni és olvasni.:)
2019. júl. 18. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!