Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elítélendő hogy...

Szerintetek elítélendő hogy csak 32 éves korom körül szeretnék gyereket?

Figyelt kérdés
Most vagyok 27 éves, párom 29. Jelen pillanatban is megvan mindenünk anyagilag egy baba érkezéséhez, de nem ez a visszatartó erő. Egyszerűen nem vágyom rá, annyi mindent szeretnék még megtenni, fiatalon, szabadon, ezek az évek soha nem jönnek vissza. Még a gondolat is elborzaszt hogy például most lenne egy gyerekem, és annyi lenne az életem hogy ülök vele otthon, nem lenne nyaralás, utazgatás, baráti összejövetel még évekig. Ezeket nem 45 évesen akarom bepótolni mikor már felnő, hanem fiatalon. Kitudja mire idős leszek milyen lesz az egészségi állapotom, lehet hogy már nem fogok bírni olyan dolgokat megtenni mint huszonévesen.
2018. jún. 4. 08:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32 múltam 4 nappal mikor a fiam született. Előtte 2 évvel volt a lagzi, egy évvel korábban meg megvettük a házunkat. Csak az volt a fontos, hogy az első meg legyen 35 előtt.
2018. jún. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!