Igaz, hogy nincs közöm a saját kishúgomhoz?
Anyám van amikor elkezd veszekedni húgommal (5 éves) apró dolgok miatt. Ma pl azért veszekedett velünk mert kiengedtem a haját melegben, vagy húgom átszeretett volna menni az egyik ovis társához. Én pedig rászóltam anyumnak hogy nem kéne erre letolt hogy semmi közöm ahhoz hogy neveli a gyereket és ha majd lesz saját gyerekem azt neveljem. De ha elkezdenék beszélni megint nekem esik meg morog és mindig azzal jön hogy őt nem érdekli akkor is..
Igaza van vagy sem? Össze vagyok zavarodva.
Nekem nem azzal volt bajom hogy nem mehet át. Azt meg is értem. Csak azzal ahogy leordibàlta pedig semmi rosszat nem csinált.
Egyébként köszönöm a válaszokat:)
Emlékszem, egyszer nővéremet, csak azért leszidták a szüleink, mert véletlenül leejtett egy műanyag tányért és én igen, elmondtam nekik szép, normális hangnemben erről a véleményem, hogy szerintem ezt azért nem kellett volna. Mondták, hogy igazam van, bocsánatot kértek tőle és kész. Nem elkezdtek még velem is veszekedni, hogy nekem ehhez semmi közöm, stb-stb. Pedig igazuk lett volna... Viszont normális szülő azért meghallgatja és elgondolkozik azon, amit a gyereke mond neki, mert néha, igen, igaza van a gyereknek.
Én inkább úgy írnám, hogy a kishúgodhoz nagyon sok közöd van, de beleszólni nem szólhatsz abba bele, hogy anyud hogyan neveli a saját gyerekét, ugyanakkor a véleményed elmondhatod, vagy legalábbis elkéne, hogy mondhasd neki és igenis, elkéne gondolkoznia azon, amit mondasz.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!