Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha felidoben fogant a baba,...

Ha felidoben fogant a baba, lehetseges, hogy a beagyazodas az elmaradt mensi napjan kezdodott es meg nem mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés
Negativ lett a Gabriel tesztem, holnap utanra van idopontom dokihoz. Elsirtam magam reggel.. kerlek, mondjatok biztatot.
2018. máj. 28. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Ahogy írod, az ég világon semmi tüneted nincs, csak annyi hogy fent van a hőd. Ez nem tünet. Nem kell sírni, el kell fogadni hogy nem sikerült, de itt egy új ciklus rá, hogy sikerülhessen.

Ha így folytatod bekattansz.

2018. máj. 28. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Késik már egyáltalán a menstruációd?

Mert ha még csak ma kellene megjönnie, akkor még lehet negatív. Nekem késés után pár nappal lett pozitív a tesztem.

Amíg nem jelentkezik vérzés, addig van remény. :)

2018. máj. 28. 11:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Nincs verzes 4 napja, mindig pontos.
2018. máj. 28. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Akkor leírom a másik oldalt: 30-35 napos, rendszertelen ciklusaim voltak. Nem számoltam ovut meg nem tartottam számom, hogy mikor voltam együtt a férjemmel, csak szöget ütött a fejembe valami, és a 33-ik napon teszteltem. Negatív lett. Ezzel el is intéztem magamban a dolgog. Aztán amikor már 2 hetet késett, újra teszteltem és pozitív lett. Dokinál kiderült, hogy 2 héttel később fogant, mint ahogy "kellett volna". Ilyen is van. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kérdező terhes, de nyugodj le, várj egy kicsit, ha nem jön meg, akkor tesztelj újra. Ha negatív, akkor lesz még egy próbálkozós hónapotok. Esetleg elengedhetnéd egy kicsit magad, és amikor kb. tudod, hogy ovu körül vagy, szervezzetek egy hosszúhétvégés romantikázást. Hidd el, többet ér egy nyugodt környezet, mint az állandó hőmérőzés.

Sok sikert!

2018. máj. 28. 12:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Elmegyek holnap utan nodokihoz amugy is esedekes mar..o megmondja. Bizok bsnne, mert nem szokott kesni..remelem, terhesseg es nem ciszta.
2018. máj. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!