Ha felidoben fogant a baba, lehetseges, hogy a beagyazodas az elmaradt mensi napjan kezdodott es meg nem mutatja ki a teszt?
Ha negatív teszt, nem vagy terhes.
Minek mész ezzel orvoshoz? Minek bőgsz emiatt? Szedd már magad össze!
30.
Holnap utan
"Ezen nem kell sírni felnőtt nő létedre."
"Miért bőgsz...?"
Te jó ég micsoda kommentek. Egy felnőtt nő sosem sìr?
Lehet, hogy már règòta pròbàlkozik a kèrdező ès szeretne hallani valami biztatòt, mèg ha tudja is, hogy nem terhes talàn pàr kedves szòra vàgyik elkeseredèsèben.
Ebben a kategòriàban tènyleg minden "szupermami" ennyire èrzèketlen bunkò? Ha nem is tartjàtok èrtelmesnek a kèrdèst, minek kell idepofàzni ilyet? Nem tudtok tovàbb görgetni? Lètelemetek màs lenèzèse ès a bunkòzàs? Ugyan-ugyan tènyleg hihetetlen milyen emberek vannak..
Amùgy kedves kèrdező, szerintem sem vagy terhes, ha a teszt negatìvat mutat. Ne keseredj el, ha ràgörcsölsz annàl nehezebben jön össze a baba.. Sok sikert kìvànok, meglàtod te is hamarosan babàzol csak semmi stressz, lehet màr a következő hònapban pozitìvat mutat a teszt! :)
24etol magas a hom es sose szokott ilyen lenni, mult honapban alacsonyan volt mensikor. 25-en ereztem is a homet, mintha beteg lennek, de nem vagyok az. 24-en elofordulhatott a beagyazodas vege esetleg? Olvastam, hogy a szervezet legyengul, mert idegenkent kezelne a babat stb.. Nem produkalok semmilyen nas tunetet. Ha 24-re esik a beagyazodas vege, akkor az nagyon korai terhesseget jelent?
Szeretnem, ha irnatok, regebbi kerdeseknel sok okos dolgot megtudtam. Tudom, hogy az utolso mensitol szamoljak a terhesseget, de csak a beagyazodastol beszelunk valoban arrol.. kertem a patikaban 10es tesztet, de az nem volt. 25osnek meg korai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!