Otthoni baba nemét meghatározó teszt. Mennyire hisztek benne? Próbálta valaki? Bejött?
Figyelt kérdés
Kínai fogantatási naptár, szódabikarbóna-pisi teszt, inga, dopler teszt, fehérítő-pisi teszt....stb...ilyenekre gondolok. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi!2016. ápr. 28. 15:32
1/7 anonim válasza:
Egyértelműen kamu mind. Ennyi erővel az érmefeldobás is ugyanannyira pontosan jósol, mint a felsoroltak.
2/7 anonim válasza:
A szódabikarbóna/fehérítö kizárólag a vizelet kémhatását méri és ez nem a baba nemétöl függ, hanem az anya étrendjétöl illetve hormonszintjétöl.
A kínai naptár tényleg csak tippelés: nálunk a nagyobb családban 14 gyerekböl kettönél tippelt jól.
3/7 anonim válasza:
a kínai naptárat néztem, aszerint lánynak kéne lennie, de fiú.
4/7 anonim válasza:
Mindent végigpróbáltam egy unalmas délután szórakozásból. Kb 70%-ra jött ki hogy fiút várok. Mondjuk addig ingáztam, míg kislányt nem jósolt. :D Az volt a vágyam. Most altatom a fiam. :D Jó poén volt, eltelt velük egy óra! ;)
5/7 anonim válasza:
Mi kíváncsiságból és poénból megcsinálgattuk a férjemmel az elvileg "legmegbízhatóbb" teszteket. Egy kivételével mind fiút jósolt, kislányunk lett. :)))
7/7 anonim válasza:
Az "otthon baba nemét meghatározó teszt" az csak az illegális otthoni műtőben készült illegalitásba vonult doki által csinált otthoni amniocentézis lehet. Ha a mintát beküldik az illegális laborba, akkor az kimutatja a nemet is, ebben hiszek. A többiben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!