10 nap késés és 1 pozitív teszt után még is meg jött akkor nincs baba?
10 nap késés, és pozitív teszt azt jelenti, terhes vagy.
És ha terhesen vérzel, az sosem jó, ezért azonnal ügyelet!
Több mint valószínű a teszt volt a hibás. De azért menj el újra dokihoz, biztos ami biztos.
De nálam pont most volt ez. Késett 3 napot, teszteltem pozitiv lett, rá 3 napra megjött. 1 hét múlva orvos pedig megmondta nem is voltam és nem is vagyok terhes.
Miért kell megrémíteni a kérdezőt?
Aki azt írta, hogy magzat, az nincs tisztába, hogy 12 hetes kortól beszélünk magzatról, addig embrió! Ha el is halt, akkor sem lesz baja (tudom, mivel volt már vetélésem, 3. napon műtöttek, addig vérezgettem!!!!) Szóval minek kell hülyeségeket írni?!
Mivel voltál dokinál (bár egy vérvétel nem ártana), szerintem is a teszt volt a hibás!
nekem mind a 3 terhességemnél még megjött a havi 2-3x a szokott időben - igaz egyre kevesebb volt a menyisége
és mind a 3 gyerek ép egészséges
szal nem biztos h baj van ....
de ha gondolod elmész dokihoz és megmondja a tutit
am felesleges ijesztgetni a kérdezőt mert a természet és a tested produkálhat érdekes dolgokat !
a mensi kimaradása sem mutatja h terhes vagy automatikusan - lehet tök más okai is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!