Hány évesen volt abortuszod? Hogy közölted a szüleiddel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 13:52
11/19 anonim válasza:
Ha negatív lett 2 teszt is mitől félsz?
Menj el dokihoz és írass fel fog.gátlót, ert egy jó nagy marha vagy ha azóta mégegyszer szexeltetek védekezés nélkül!!!
12/19 anonim válasza:
24 évesen volt.
egyszerűen elmondtam, hogy terhes vagyok, de nem tartjuk meg. mondjuk én már nagykorú vagyok és önálló, így más.
13/19 anonim válasza:
Még annyi, hogy egyébként nem vertem nagydobra. rajtam meg a barátomon kívül szüleim tudnak róla, meg néhány közeli barátnőm. barátom szüleinek nem mondtuk el.
(utolsó)
14/19 anonim válasza:
Elég ostoba vagy!
Én a helyedben attól félnék hogy lehet e egyáltalán még gyereked abortusz után, mintsem attól hogy eltiltanak a pasidtól..
Amúgy meg ha ennyire debil voltál vállald fel,és viseld a következményeit.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszi ari vagy, majd szólok ha véleményt kértem.
2010. jún. 16. 14:55
16/19 anonim válasza:
még neked áll feljebb.. gratulálok kisasszony...
17/19 A kérdező kommentje:
cöh :D
2010. szept. 28. 15:17
18/19 anonim válasza:
Őszintén válaszolj: büszke lennél magadra, ha terhes lennél és elvetetnéd? Illetve megrázna egyáltalán a dolog?
19/19 A kérdező kommentje:
lehet h a későbbiekben megbánnám stb... de most jobb ha a gyerek szül gyereket?
2010. okt. 25. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!