Ha együtt (egy házban) laksz a szüleiddel, hogyan óvod meg magad attól, hogy ne szóljanak bele az életedbe?
Szia!
Én a kislányommal 3 éves koráig laktam a szüleimnél. Sajnos kivédeni nem fogod tudni, mert ők úgyis mindig mindent jobban tudnak :) A legokosabb, ha bölcsen meghallgatod őket, bólintasz, és teszed a dolgod, ahogy akarod. Nekem nagyon nehéz volt, de ezek ellenére imádom őket.
Két gyerekünk született a szülői házba, amikor a másodikkal terhes lettem, akkor vettünk házat, csak fel kellett alaposan újítani, és csak a baba 3 hónapos korában költöztünk külön.
Nem volt sok vita, de én nagyon nehezen tűröm, tűrtem, ha meg akarta anyukám magyarázni, mit hogyan csináljak. Én az első naptól kezdve önállóan elláttam a babákat, csak a férjem segített. De nem szerettem,ha jobban tudta, hogy "a gyereknek most aludnia kellene, most éhes, most már nem kell sétálni menni"...stb...
Sokkal jobb külön! Így is közel lakunk, de az az egészséges, ha a szülők nevelik a gyereket, nem a nagyszülők:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!