Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik tervezték a babát, hány...

Akik tervezték a babát, hány évesen szültetek? Meg volt már minden a biztos háttérhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy Ti hány év után vállaltatok gyereket? Hány évesek voltatok? meg volt már mindenetek? ( saját lakás/ház, kocsi...stb )

2018. máj. 22. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
24 évesen, 25 évesen szültem. Tervezéskor 8 éve voltunk együtt, saját kocsi, a lakás édesapámé (ő most máshol lakik a párjával), de 27 évesen költöztünk sajátba hitel nélkül. Baba előtt rengeteget dolgoztunk, spóroltunk.
2018. máj. 22. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:

5,5 éve voltunk együtt, mikor született a kislányunk, én 27 voltam, a férjem 26. Saját lakásba jött, bár nem a miénk, anyukáméké, de nem használták. Autónk nem volt, a gyerek 1 éves korában lett, de stabilak voltunk anyagilag, dolgoztunk mindketten.

Most várjuk a kistesót, én 30 éves vagyok, férjem 29, azóta jóval többet keresünk mindketten, autó persze megvan azóta is, épp most veszünk saját házat, így négyen ezt már kinőjük.

2018. máj. 23. 07:02
 3/7 anonim ***** válasza:

26 voltam mikor elterveztük, 27 majdnem 28 leszek mire megszületik párom 31 lesz addigra . Van saját lakásunk szerencsére hitel nélkül és van autónk is, stabil munkahelyünk.

Lakást majd szeretnénk cserélni mert nem túl nagy csak két szobás, de kell még kb 2 év mire sikerül megalapozni.

Majdnem 8 éve voltunk együtt mikor elterveztük és 9 lesz mire megszületik.

2018. máj. 23. 07:13
 4/7 anonim ***** válasza:
4 éve voltunk együtt, én 23 voltam, a férjem 28. Volt stabil munkahelyünk és saját kocsink, lakásunk viszont nem (albérletben laktunk/lakunk), de tudtuk, hogy a következő 10 évben sem lesz sok esélyünk a saját lakásra hitel nélkül ezért belevágtunk. :)
2018. máj. 23. 14:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2018. máj. 25. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi úgy beszéltük meg, hogy akkor van itt a családalapítás ideje, ha már raktunk fészket. Ez most jött el. 8 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, tavaly vettünk lakást, idén autót.

31N és 30F

2018. máj. 26. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

31 és 28 évesek voltunk amikor az első született. Tervezéskor albérletben laktunk, 7 éve voltunk együtt amiből akkor már 3 éve együtt éltünk. Az albi biztosnak tűnt, rendes tulajok voltak. Aztán terhesség alatt kiderült, hogy kellene a lakás a tulaj unokájának. Volt már addigra pár millió megtakarításunk így abból, valamint szülői segítséggel és hitelből vettünk házat. Mire megszületett már itt laktunk. Saját autónk sose volt, mert drága, de kb az első gyerek másfél éves korától van céges autónk.

Most 33 és 30 évesek vagyunk, pár hét múlva születik a második.

Mindig lehet várni a jobb körülményekre, de ugyanakkor nem akartunk 40 évesen a meddőségi klinikára se járni. Nyilván ne a semmire szülj, de ha van elég anyagi tartalék, akkor nyugodtan vágjatok bele saját lakás és kocsi nélkül is.

2018. máj. 27. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!