Hány évesen szültétek gyermekeiteket? Melyik terhesség/szülés volt a legnehezebb?
25, 27
Az elsőnél a terhesség, a másodiknál a szülés volt rosszabb
Első gyerekemet várom, 25 éves vagyok. Fiatal vagyok, vékony, bár sajnos nem túl sportos, és nem viselem túl jól a terhességet, kb. 2x annyi idősnek érzem magam, mint előtte. :D De nem akarok panaszkodni, ez most egy ilyen időszak. :) A szüléstől viszont félek.
17 hetes a baba
Első babámnál 26 évesen lettem terhes, 27 voltam, mire született. Az első heteket végighánytam, ezután viszont nagyon jól viseltem a terhességet, a végén is vígan ugráltam. A szülés nem volt nehéz, farfekvés miatt programcsászár volt.
Most várom a másodikat, 30 éves vagyok. Még nagyon az elején vagyok, nem tudom, milyen lesz a terhesség, néha picit émelygek egyelőre. Ami a szülést illeti, nekifutok a természetesnek, ha minden adott lesz hozzá.
Jah elso terhesseg nulla tunet, masodiknal idonkent nayon eros sav amugy semmi. Elso szules nagyon jo volt, nagyon jo nap. Csaszar. Masodik is csaszar nem volt semmi extra de nem volt olyan jo.
Utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!