Hány évesen szültétek gyermekeiteket? Melyik terhesség/szülés volt a legnehezebb?
Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 16:25
11/22 anonim válasza:
24, 25, 33.:-) Az első könnyű terhesség és szülés, a második kicsit nehezebb terhesség, sürgősségi császár, de gyorsan felépültem, a harmadikat viseltem a legnehezebben, de az sem volt vészes.
13/22 anonim válasza:
18,20,27 evesen szultem.
Minden tekintetben a 3.volt a legnehezebb.
Meg most is vele a legnehezebb,nehezebb mint a ket naggyal egyutt volt anno.
14/22 anonim válasza:
25, 35
Elsőnél szülés nehéz volt, mert 4 kiló felett volt a baba (én voltam 57 a 9.ben...), második terhesség végén talán picit nehezebb volt, de könnyebb gyorsabb szules
16/22 anonim válasza:
25 és 27. Elsővel a szülés, másodikkal a terhesség volt nehezebb.
17/22 anonim válasza:
*elsővel nagyon hosszú volt a vajúdás, több, mint 24 óra. A másodikkal 7 óra.
Viszont elég nehezen viseltem a terhességet egy totyogó mellett, de komolyabb probléma nélküli terhességeim és szüléseim voltak amúgy.
18/22 anonim válasza:
20 császárral 22 szintén császárral most 27 vagyok 3. babát várom. 2. Műtét kicsit jobban megviselt.
19/22 anonim válasza:
27 voltam mikor a lányom született,császárral lázas állapot miatt.Most 37 vagyok ès nagyon úgy néz ki hogy szintén császáros leszek mert farosan fekszik a babám.Mindkèt terhességem jó volt bár most azèrt már nehezebben viselem.Kíváncsi leszek a császárra.Hátha nem lesz olyan borzasztó a lábadozás 😊 Hamarosan megtudom.
20/22 anonim válasza:
26 voltam A terhesség jó volt, annyira boldog voltam, hogy még a hányásnak is örültem, a gyomorégésnek is, mindennek, ami a terhességgel járt. Természetes úton szültem, egy kicsit félelmetes volt, leginkább amiatt, hogy nem tudtam mennyire fájhat még, a végén eléggé megijedtem,hogy mi lesz, ha nem tudom megszülni. Másik még nincs, de remélem lesz 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!