Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen szültétek gyermeke...

Hány évesen szültétek gyermekeiteket? Melyik terhesség/szülés volt a legnehezebb?

Figyelt kérdés
2018. máj. 16. 16:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

Most varom az elsot. 19 vagyok.

Az elso 12 het fekvessel telt, de hanyas nelkul. 12 het utan elvagtak mindent. Eleg fitt vagyok, sajnos csigolya problemaim vannak, igy a hatam nagyon sokat faj, de semmi mas problemam nincs. Kereken 20 hetes vagyok. ☺️

2018. máj. 17. 00:51
 22/22 anonim ***** válasza:
20 és 28. Az első minden tekintetben nehezebb volt. Mondjuk nem volt kibírhatatlan egyik terhességem sem, csak a szokásos mértékben volt nehéz a vége, plusz nagyon vizesedtem mindkétszer, viszont az első szülésem sokkal nehezebb volt. Igaz, ez talán annak tudható be, hogy 10 éve még más volt a szülőszobai gyakorlat, az első pillanattól hanyattfekvésre voltam ítélve, így nem mondhatnám, hogy ment minden a maga útján, rögtön kaptam infúziót is, pedig tágultam volna magamtól is. A vége elég nehéz volt. A másodiknál már teljesen más volt, sétáltam, amíg bírtam, háromszor is letusoltam, az nagyon jól esett és sokat segített, beavatkozás szinte alig volt, szóval sokkal könnyebb volt, és hamarabb is felépültem (gyakorlatilag pár órával később már vígan járkáltam, az elsőnél két hétig szédültem, ha sokáig állnom kellett, és ülni sem tudtam utána hetekig).
2018. máj. 17. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!