Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik lanynev tetszik a...

Melyik lanynev tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

Csak olyan nevek johetnek szoba amik kulfoldon is hasznalhatoak, becezhetoek, es ritkak (lehetoleg nincs benne a top 100ban) ha meg tudtok ilyet irjatok legyszi, ez az en listam:

Alice Annabella Adel Agnes Agora Angela Ariel Beatrix Berta Blanca Dalia Delia Dolores Estella Fedora Frida Gerda Gloria Gilberta Hermina Hedvig Leda Leonora Lorena Lotti Matilda Marion Melania Merida Minerva Milena Mirtill Mistella Natalia Nevena Pandora Paloma Perla Polina Rubina Stella Talia Tiana Vanessa Zafira

2018. máj. 21. 19:16
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%

Nekem a Dalia nagyon tetszik!😻

Én tuti azt választanám:)

Vagy még esetleg a Tiana...🤔

2019. márc. 9. 15:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem a Dea. Szerintem egyszerű, szépen cseng, megjegyezhető és gyönyörű.
2019. márc. 9. 21:15
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Marie, Mary, Katherine. Egyszerű szép tuti nem top 100.
2019. márc. 9. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!