Nektek ezek közül melyik név tetszik legjobban:Linett, Evelin, Jázmin, Kármen, Liza, Fanni, Cintia, Xénia?
A Kármen név nekem nagyon tetszik, de a Notre Dame-i toronyőr miatt csak sötét hajú lánynak tudom elképzelni.
Jázmin is tetszik (Aladdin 😊).
Linett, én nem adnám, de a Netti becézés tetszik.
Sorrendem:
1)Liza
2)Jázmin
3)Fanni
4)Linett
5)Cintia
6)Evelin
7)Xénia
8)Kármen
Ezek közül a Lizát,a Jázmint,a Fannit és a Linettet adnám,a többit semmi pénzért.
Ezekből egyedül a Fannit választanám.
a többi ááááá :))
Linett: mint egy gyógyszer
Evelin, Kármen, Cintia: bárcicák
Liza: parasztos
Xénia: mintha a periódusos táblázat egy tagja lenne
Jázmin: na, ez nagyon szép, de sajnos elcsépelt, minden bölcsi, ovi dugig van Jázminokkal.
Igen, tudom, régen meg kis Katikák, meg Marikák, meg Erzsikék voltak a kislányok.... meg a 80-as, 90-es években Andreák, Erikák, Aniták, Anikók és Szilvik.
Na de akkor ez valahogy tök normálisnak tűnt... ma meg azért Jázmin meg Hanna meg Zoé meg Kira az összes kislány (igen, nyilván, ez most túlzás, de értitek), mert KÜLÖNLEGESEK akarnak lenni. Kitűnni a tömegből. És pont ezzel hoztak létre egy új tömeget! Az AnnaHannaZoéJázminLucaKiraLiaAmiraLinettéstársai tömegét. :))
ugyanez kisfiúban : Noel Benett és társai.
bocsánat ha offoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!