Melyik név tetszik legjobban: Kornélia, Magdolna, Szilvia, Julianna?
Figyelt kérdés
Mindenképp az egyik dédmama nevét szeretnénk adni a kislányunknak, nekünk mindegyik nagyon tetszik. Viszont sokan azt mondják, hogy ezek túl öregesek. Szerintetek?2017. júl. 6. 16:51
1/31 anonim válasza:
Nekem a felsoroltak közül a Kornélia tetszik a legjobban, de mind gyönyörű! Magdolnát tartom kicsit "öregesnek", de még az is viselhető név, egyik kislányt így hívják felénk, Dollinak becézik és irtó cuki.
Szóval, melyik illene a vezetéknévhez? Itt talán inkább az lenne a döntő
2/31 anonim válasza:
Nekem a Julianna nagyon tetszik, olyan szép, nőies - az én fülemnek, persze.
Szerintem a Kornélia, Julianna, Szilvia megállja a helyét, de a Magdolna már nem annyira :( Persze ez csak az én véleményem.
4/31 anonim válasza:
Ezek közül csak a Szilvia tetszik, a többi nagyon öregasszonyos.
5/31 anonim válasza:
Nekem a Magdolna (esetleg Magdaléna) és a Julianna tetszik nagyon. A Szilvia annyira nem áll a fülemre, a Kornélia pedig inkább csak szokatlan, de az első kettő szerintem gyönyörű. :)
6/31 anonim válasza:
A Magdolnán kívül a többi tetszik. Szilvia, Kornélia, Julianna a sorrendem.
8/31 anonim válasza:
A Kornélia és a Julianna tetszik, ezen kívül a Szilviát sem tartom öregesnek, de azt nem adnám.
9/31 anonim válasza:
Kornélia tetszik legjobban, de mindegyik névvel ismerek fiatal lányt, szóval nem tartom őket öregesnek emiatt.
10/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Magdolna és a Julianna név is!
Becézni nálunk is Dollinak szokták a Magdolnákat, a fiatal lányokat. Esetleg Magdi.
A Julianna nagyon szép hangzású név és lehet személyes köttetésből, de akiket ismerek mindannyian kedves, széparcú lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!