Melyik név tetszik legjobban: Kornélia, Magdolna, Szilvia, Julianna?
Figyelt kérdés
Mindenképp az egyik dédmama nevét szeretnénk adni a kislányunknak, nekünk mindegyik nagyon tetszik. Viszont sokan azt mondják, hogy ezek túl öregesek. Szerintetek?2017. júl. 6. 16:51
11/31 anonim válasza:
A Kornélia nagyon tetszik, legjobb barátnőm pedig a mamája után tervezi Juliannának elnevezni a lányát..
De a Magdolna rémes!
A többi nagyszülő nem fogja a szívére venni hogy nem az ő anyjukról nevezitek el?
12/31 anonim válasza:
Nekem a legjobban a Kornélia:) A Magdolna túl "öreges", a Julianna nekem szintén, a Szilvia meg nem tetszik.
13/31 anonim válasza:
A Kornélia tetszik a legjobban. A becézése is nagyon aranyos.(Nelli)
14/31 anonim válasza:
Kornélián kívül mind tetszik, de ha választani kéne egyet, akkor az a Júlia (nem Julianna) lenne.
16/31 anonim válasza:
Szilvia. A többit öregesnek találom, ez meg kellemes. Szóval én a Szilviát választanám.
17/31 anonim válasza:
Szerintem mindegyik nagyon szép, én a Juliannát vagy a Magdolnát választanám.
18/31 anonim válasza:
Julianna tetszik a legjobban ezek közül.
Szerintem a Magdolna is szép, de a Dolli becézés borzalmas.
19/31 anonim válasza:
Kornélia tetszik a legjobban.
Julianna is szép, bár nekem a Júlia sokkal szebb.
Szilvia, Magdolna nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!