Nektek melyik név tetszik ezek közül a legjobban?
igazan egyik sem tetszik, de ha nagyon muszaj, akkor Szilard, esetleg a Szabolcs.
A Szilveszter mokas, de meg mindig jobb, mint a Szebasztian vagy a Szaver. A Kocsis nevhez meg egyik se nagyon illik.
A Szilveszter az abszolút kedvencem, de mivel hosszú a vezetéknevünk, a fiam a Szilárdot kapta inkább, szóval azt is szeretem.A Szabolcs még nem rossz, a másik kettő nem tetszik. Még Sz betűs, amit szeretek az a Szilas. :)
de igaza van a többieknek, a Kocsis után nagyon rossz választás az Sz betű...
Szilárd és Szilveszter: a kedvencek, nálunk benne voltak a top 10-ben, amikor nevet kerestünk.
Szebasztián: nagyon szép név. Egy osztálytársam hívják így, és a kisfia is ez lett. És jó is, mert az ő családnevük Szabó, és ennek ellenére, nem hiszem, hogy sok Szabó Szebi szaladgálna az utcán.
Szabolcs: nem rossz, de valahogy nem fog meg. Nem tudom, hogy miért.
Szavér: érdekes, de számomra nem.
8-as vagyok. Most látom, hogy Kocsis a vezetéknév.
Ehhez a vezetéknévhez nem adnék S-sel és Sz-szel kezdődő keresztnevet a halmozódás és nehéz kiejtés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!