Nektek melyik név tetszik ezek közül a legjobban?
Figyelt kérdés
Szilárd, Szabolcs, Szilveszter, Szebasztián, Szavér2018. febr. 5. 17:07
13/18 anonim válasza:
Kocsis vezetéknévhez szerintem nem jó Sz betűs keresztnév, mert nyelvtörő.
Egyébként ezek közül a Szabolcs szép név, a többi kicsit mókás. A Szilárd még elmegy, de nekem az se nagyon tetszik, mert túl konkrét a jelentése. Szilárd - tehát nem híg... :D
14/18 anonim válasza:
A Kocsis Szabolcsot nem olyan kellemes kimondani; szóval azt én pl kizárnám. A Kocsis Szebasztián nekem talán túl fura együtt; egy ennyire tipikusan magyar névhez egy ennyire tipikusan külföldi, valahogy ütik egymást. Meg az S után a Szeb nem hangzik túl jól, olyan kellemetlen, kényelmetlen. Ha pl Kocsi Szebasztián lenne, akkor úgy talán jobban működne, de így talán ezt is kizárnám. A Kocsis Szilveszter talán túl hosszú, úgyhogy így már talán ezt is kizárnám. A Szavér az nekem Xavér, szóval így elsőre fura volt, ahogy ránéztem; de a Ksz-szel az elején méginkább az lenne az érzésem, hogy "sok". Így meg picit olyan kellemetlen ez is kimondva. Nem jó, olyan túl idegenül hangzik, meg pl még hasonlít arra, hogy "a kocsis tiszta vér." Szóval én ezt is kihagynám; a Szilárddal viszont pl számomra elég jól hangzik. Szóval szerintem legyen az.
15/18 anonim válasza:
*meg amúgy a Kocsis Szilveszternél eszembe jutott még, hogy pl kocsival mennek a szilveszteri bulira.
17/18 anonim válasza:
Szilveszter, egyértelműen. Így hívják a testvéremet, szóval nem kérdés. ^^
A Szabolccsal sincs bajom, csak a becézésével.
Szebasztián pedig tetszik, de ez az írásmód.. szóval külföldön oké, de ilyen formában itt nem tetszik. :)
18/18 anonim válasza:
Kocsis vezeteknevhez egyik sem...ami illik hozza: Oliver, Gordon, Kolos, Kornel, Oszkar, Ignac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!