Nektek melyik tetszik legjobban: Abigél, Karolina, Kiara, Kira?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 12:17
4/20 anonim válasza:
Karolina
az olyan romantikus :)
Abigélről nagyon sokan Szabó Magdára asszociálnának, a Kiaráról a kocsira
A Kira nekem kicsit olyan "kisbolygósan" hangzik, mint a NASA által adott objektumnevek, nem tudom, miért.
5/20 anonim válasza:
Abigel, Karolina.
A masik ketto teljesen kizart.
6/20 anonim válasza:
Abigél, ha választani kéne, tetszik, de nem adnám, mert nővérem macskáját úgy hívják, az unokatesóm amstaffja meg Kira, így az is kiesne. :D A Karolináról a régi sláger jut eszembe, de az Abigél után az a másik, ami tetszik nekem.
7/20 anonim válasza:
Karolina
Az Abigél szerintem borzalmas
8/20 anonim válasza:
Mind a 4 tetszik, de Abigel es Karolina jobban.
Sokan falramasznak a Kiara-Kira parostol, de nekem pl. a csapbol folyo Lelle-Villo paros a borzalom. Szoval ez elegge egyeni.
9/20 anonim válasza:
Karolina vagy Karina.
Kiara és Kira nevektől kiver a víz.
Abigélt szépnek találom, mégis furcsának. Nem tudom, miért ez a kettősség bennem.
10/20 anonim válasza:
Abigel es Karina (tudom a 2.nincs a listaban de szebbnek talalom es hasonlo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!