Nektek melyik tetszik legjobban: Abigél, Karolina, Kiara, Kira?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 12:17
11/20 anonim válasza:
Abigél és Kira.
A másik kettő a kisebbségi körökben jellemző felénk.
12/20 anonim válasza:
Karolina és Abigél, a másik kettő mifelénk kisebbségi kedvenc, ráadásul én csúnyának is találom őket. Persze ez relatív, de magyar vezetéknévvel botrányos egy Kiara-vagy Kira.
14/20 anonim válasza:
Nekem a Kiara tetszik a legjobban, a kislányunkat is így hívják (még a hónapban meg fog születni)
Másodikként a Kíra tetszik, nálunk is listás név volt :)
Harmadik a Karolina
Az Abigél egyáltalán nem tetszik
15/20 anonim válasza:
Ezek közül csak az Abigél az, amit adnék a lányomnak, ha egy angol anyanyelvű országban élnék.
16/20 anonim válasza:
Az én kislányom Karolin.
Anyukám választotta a nevet: Karolina
Mikor megszületett a szülésznő rákérdezett, h akkor a kislány neve Karolin?
Nekem ez így jobban tetszett mint a Karolina, de amúgy is szép név:)
Sztem kislányként is, de ha már nagy lesz sztem nagyon nőies:)
17/20 anonim válasza:
1.Abigél
2.Karolina
3.Kiara
4.Kira
Ilyen sorrendben, Abigél tetszik a legjobban, másodiknak Karina, 3.-nak Kiara, 4.-nek Kira
20/20 anonim válasza:
Nekem mind tetszik, de ha választani kéne Kiara vagy Kira, olyan aranyos modern lánynevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!