Karolina hogy tetszik nektek? Szép név? Becézni lehet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 15:03
1/13 anonim válasza:
Tetszik. Ismerősömet így hívják, őt Linának, ritkán Karinak becézik.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem tudom megmondani, hogy miért nem :)
3/13 anonim válasza:
A második kedvenc nevünk!! :):)
Ha a következő gyermekünk is kislány, Karolina lesz a neve. A Lina becézése pedig nagyon tetszik!
4/13 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Egyik kis ismerősünk is Karolina. Őt Karolnak becézik. Ez a változat is tetszik. :)
5/13 anonim válasza:
Van egy lány akit Karolkának becéznek bár őt nagyon nem csípem, tehát negatív élmény párosul a névhez, de egyébként a Lina meg a Linka aranyos becézése lenne.
6/13 anonim válasza:
Lina, Rolin, Kari, Karo. Én a Linára hallgatok:) Unokatesóm pedig Rolin.
Imádom a nevem:)
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon kemény,németes név-nem tudom tényleg német eredetű-e-,semmi lágy nincs benne.Nem tetszik.
8/13 anonim válasza:
Tetszik.Ismerek egy Karolinát,Karlának becézik.
10/13 anonim válasza:
Nagyon karakteres név.Erőteljes személyiség fog hozzá párosulni.Az én fülemnek is németes hangzású,a k és az r betű együtt teszi kicsit keménnyé.De sztem nem rossz,igaz,én nem adtam volna a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!