Karolina vagy Linett? Miért?
Melyik tetszik neked jobban és melyikről mi jut eszedbe vagy milyen érzetet kelt benned a név?
(Férjemnek a Karolina, nekem a Linett tetszik jobban.)
A Karolináról egy erős lány, a Linettről pedig egy fehérbe burkolt kis szende:)
Nem lehetne mindkét név egyszerre?:D
Karolina.
Nekem a Linett olyan semmitmondó, cifra név. Bocs.
A Karolina sem gyakori, ennek ellenére senki nem néz rád és kérdez vissza értetlenül, amikor megmondod a gyereked nevét.
Senki válaszán nem sértődöm meg, mert ezek még csak tervek.
De kiváncsi lennék, hogy kinek mi a véleménye, mit gondol, ha hallja őket.
Linett: erőltetett, kicsavart név, nem tetszik
Karolina: szép, normális név, és nincs sok belőle.
attól függ, milyen vezetéknévhez.
Nekem amúgy mindkettő tetszik, azért érdekelne, melyik hogy hangzik a vezetéknévvel
A Linettről a Született feleségek szereplője jut eszembe, tehát semmiképpen sem adnám, mert abszolút nem magyaros név. Már majdnem a Dzsenniferek kategóriája.
Nekem a Karolina sem tetszik, de ha választani kell, ez utóbbi jobb.
Sokkal inkább Linett. A Karolina olyan nagymama név. Sőt, sokkal inkább középkori :D
A Linett pedig fiatalos, modern.
A Linettről a Született feleség jut eszembe, de nem csak ezért nem adnám, hanem, mert annyira idegen a fülemnek, annyira magyartalan.
A Karolina sokkal jobban tetszik, ha eközül a kettő közzül kell választani, akkor mindenképpen Karolina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!