Karolina vagy Linett? Miért?
Melyik tetszik neked jobban és melyikről mi jut eszedbe vagy milyen érzetet kelt benned a név?
(Férjemnek a Karolina, nekem a Linett tetszik jobban.)
A Linett szerintem nagyon gáz (Zsülike, Kevin, Dzsesszika, Linett......)
A Karolina kedves, játékos hangzású, úgyhogy ez!
Én ismerek Karolinát, kedves, helyes, csinos lány, és nagyon jól áll neki a neve!
Ha a kettő közül kell választani, akkor Karolina.
A Linett nagyon idegen és egy sorozatban nagyon szépen hangzik, komolyan ott még tetszik is, de hogy egy magyar gyerek neve legyen.... Az nagyon gáz lenne!
A Karolina inkább magyaros, jobban el tudom képzelni egy magyar lánynak és szerintem fiatalos hangzása van, sokféleképpen lehet becézni (többféleképpen, mint a Linettet), meg ehhez egy vidám tip-top lány képe társul, bár nem ismerek Karolinát. :)
nekem mindkettő tetszik!
Linettről nekem is a Szülifeli, de nagyon szeretem a figurát és a név sem rossz. inkább 100 Linett mint egy Zsülike:)
Karolina is tetszik, nekem egy nett, finom hölgy jut róla eszembe, olyan skatulyából-húzták-elő típus. mint Mary Poppins. nem is ismerek pedig Karolinát!
A Karolina, mint név sokkal inkább tetszik, mint a Linett. Viszont befolyásol, hogy van egy Karolina nevű ismerősöm, aki nagyon rosszmodorú, makacs, mufurc ember.
De a név önmagában nagyon szép!
(Ha nem tudtok megegyezni, 2 nevet adjatok Neki, úgymint Karolina Linett, vagy Linett Karolina.)
Mindkettő tetszik.
A Linett kicsit jobban. Jó becézni is: Lini, Lina, Netti.
A Karolina is lehet Lina, Karo, Karol, Karolin, Kari,...
A vezetéknév érdekelne hozzá.
Amelyik jobban hangzik.
Vagy húzzatok kalapból. Írjátok rá 10 papírra, 5 Karolina, 5 Linett. Aztán amelyikből több lesz... :)
Esetleg Linett Karolina, Karolina Linett legyen a gyerkőc. Így is, úgy is lehet Lina. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!