Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karolina vagy Linett? Miért?

Karolina vagy Linett? Miért?

Figyelt kérdés

Melyik tetszik neked jobban és melyikről mi jut eszedbe vagy milyen érzetet kelt benned a név?

(Férjemnek a Karolina, nekem a Linett tetszik jobban.)

2010. aug. 21. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A Linett szerintem nagyon gáz (Zsülike, Kevin, Dzsesszika, Linett......)

A Karolina kedves, játékos hangzású, úgyhogy ez!

Én ismerek Karolinát, kedves, helyes, csinos lány, és nagyon jól áll neki a neve!

2010. aug. 21. 16:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha a kettő közül kell választani, akkor Karolina.

A Linett nagyon idegen és egy sorozatban nagyon szépen hangzik, komolyan ott még tetszik is, de hogy egy magyar gyerek neve legyen.... Az nagyon gáz lenne!

A Karolina inkább magyaros, jobban el tudom képzelni egy magyar lánynak és szerintem fiatalos hangzása van, sokféleképpen lehet becézni (többféleképpen, mint a Linettet), meg ehhez egy vidám tip-top lány képe társul, bár nem ismerek Karolinát. :)

2010. aug. 21. 16:36
 13/24 anonim ***** válasza:

nekem mindkettő tetszik!

Linettről nekem is a Szülifeli, de nagyon szeretem a figurát és a név sem rossz. inkább 100 Linett mint egy Zsülike:)

Karolina is tetszik, nekem egy nett, finom hölgy jut róla eszembe, olyan skatulyából-húzták-elő típus. mint Mary Poppins. nem is ismerek pedig Karolinát!

2010. aug. 21. 16:48
 14/24 anonim ***** válasza:

A Karolina, mint név sokkal inkább tetszik, mint a Linett. Viszont befolyásol, hogy van egy Karolina nevű ismerősöm, aki nagyon rosszmodorú, makacs, mufurc ember.

De a név önmagában nagyon szép!

(Ha nem tudtok megegyezni, 2 nevet adjatok Neki, úgymint Karolina Linett, vagy Linett Karolina.)

2010. aug. 21. 17:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Karolina. Mivel így hívják a legjobb barátnőmet :) Ezért nekem erről a névről egy okos, talpraesett, csinos lány jut eszembe, mint a barátnőm :)
2010. aug. 21. 17:41
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Én a Linettet választanám, mivel szerintem egy gyönyörű egzotikus név és nem szokványos. A Karolina számomra talán túl megszokott ( és senki ne vegye magára, nem megbántás)
2010. aug. 21. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Karolina.De éehet hogy a Linett csak azért nem jön be mert a született felesegekbol asszociálok arra a nőre,azt meg rühellem.
2010. aug. 21. 19:06
 18/24 anonim ***** válasza:
csakis Linett, jól hangzik,friss, modern.Karolina nekem is öreges, ellenszenves.
2010. aug. 21. 20:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Simán Lina. Eléggé elterjedt név, de nekem csak szimpi Lina ismerőseim voltak, tetszik a név!
2010. aug. 21. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Mindkettő tetszik.

A Linett kicsit jobban. Jó becézni is: Lini, Lina, Netti.

A Karolina is lehet Lina, Karo, Karol, Karolin, Kari,...

A vezetéknév érdekelne hozzá.

Amelyik jobban hangzik.

Vagy húzzatok kalapból. Írjátok rá 10 papírra, 5 Karolina, 5 Linett. Aztán amelyikből több lesz... :)

Esetleg Linett Karolina, Karolina Linett legyen a gyerkőc. Így is, úgy is lehet Lina. ;)

2010. aug. 21. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!