Mit lehet tudni Terebessy Tamás doktorról, aki a Karolina úti Ortopéd Klinikán dolgozik?
Szia!
Sajnos sem a kórházat, sem a dokit nem ismerem, így sokat nem tudok segíteni neked!
Mi Kalocsán élünk, de mi a 2 hónapos UH-án jelezték, hogy valami nem jó, csak mi voltunk olyan buták, hogy nem vittük el a kislányunkat Pestre! Magánorvos fogadott volna minket másnap Pesten, de mivel picike volt nem mertük felvinni! Csak 3,5 hónaposan vittük el őt ortopédiára addigra kaptunk időpontot itt helyben! 2 nappal előtte voltunk Uh-n és azt mondták nincs is baja a lányunk csípőjének!
A doki megvizsgálta terpeszpelenkát javasolt, vagy amennyit lehet kenguruba rajtunk, és 4 hónaposan röntgent! Két hét terpeszpelus után vagyis 4 hónaposan javult a kötött csípője, de még javasolt 2 hónapot vagyis 6 hónapos korig terpeszpelust a következő kontrollig!
Ezzel csak azt akartam írni, hogy igaz nem nagyon kéne Röntgen sugárzásnak kitenni a babád, de érdemes a saját megnyugatásodra kérni egyet, mert ott tényleg látszik, mennyire ferde a csípője, vagy sem!!!!! Én sem hittem amíg nem láttam.
Remélem javulni fog a kislányod csípője és elkerülhető lesz a kengyel! Gondolunk rátok, hogy megússzátok! Babaúszásra nem mentek, nem javasolták?
Mert az is jót tesz a babádnak az ortopéd doki javasolta meg ez el is volt nálunk tervezve, hogy visszük! Érdemes menni, jobb lesz neki, már 3 hónapos kortól lehet vinni őket!!
Boldog babázást kíván egy 5 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!