Miért várják el, hogy mindennap főzőcskézzek amiért otthon vagyok a babával?
12-es a fiaim majd csak lesznek olyan önállóak, hogy nem függenek egy nő mosásától, főzésétől, mert megoldják maguk is! 😂
Ne azért legyen párja valakinek, hogy legyen aki mosson, főzzön rá! Szerintem!
Én azt nem tudom feldolgozni, hogy bármelyik nagymamának miért van beleszólása a család életébe. Meg kell neki mondani teljes egyetértésben, hogy foglalkozzon a saját háztartásával, és viszlát. Amennyiben a kérdező férjének nincs ezzel gondja, senkinek semmi köze hozzá. A baba meg még lehet, hogy nincs is akkora, hogy egyen.
Nálunk a férjem 24/48-ban dolgozik, én csak akkor főzök, ha nincs otthon, és ez mindig is így volt. Miért? Azért, mert utálok főzni, ő meg szeret. Ennyi. Nálunk anyukám nem tudta ezt feldolgozni, hogy miért "szegény" férfi főz, neki is meg lett mondva, hogy a saját háztartásával törődjön.
Az vicc, hogy sokak szerint apuka boldogsága attól függ, hogy a felesége mennyit áll a konyhában egy nap... :D:D
Nekem anyu sosem főzött, szendvicsen kívül más nemigen készült a konyhájában, mert nem szereti a kajaszagot. Ettől függetlenül apával 25 éves házasok, mi is boldogan nőttünk fel, semmilyen egészségügyi problémánk nincsen.
Nyilván nem a teletál és hasonló "színvonalas" helyről kell enni.
Az én gyerekem nappal csak ölben hajlandó aludni, éjszaka pedig nem állok neki főzni, mert szeretnék én is aludni. Mikor hajlandó egyedül elleni 10 percig, akkor hajat mosok, fürdök, wc-zek, takarítok, fertőtlenítem a cuccait, csinálom a kajáját. A főzés általában nem fér bele, csak akkor, mikor már nem ketten vagyunk itthon. Nem hiszem, hogy bárkinek joga van beleszólni a másik életébe.
Anyóst le kell szarni, hadd mondja a magáét, engem sosem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!