Miért várják el, hogy mindennap főzőcskézzek amiért otthon vagyok a babával?
Ki várja el?
Mellesleg, napi fél óra "főzőcskézéstől" nem szakadna le a kezed és a baba is kibírná.
Míg baba volt én se főzöcskéztem, sokan megtehetik meg eszik-alszik babájuk van, de nekem nem ilyet dobott anno a gép.
Fél éves koráig menüztünk, kibírtuk és többet tudtam a gyerekkel foglalkozni, utána már visszaállt minden a régi kerékvágásba, de amúgy is én mindig is 2 napra főztem.
Nekem nem eszik-alszik baba volt a második, de muszáj volt. Első gyerek allergiás, ha vállalt is volna valamelyik étterem mentes menüt se bíztam volna meg bennük rendesen. Este főztem leginkább de néha a férjem főzött.
Amúgy ki várja el?
Anyósoddal laktok? Ha nem, akkor sz*rd le mi a véleménye, a te babád, a ti napotok, ne ő ossza már be.. Ha vele laktok akkor az kényesebb, korrekt talán az lenne, ha felváltva főznétek de aki mindenáron kötekedni akar, az talál rá okot úgyis, külön költözés lenne a legjobb minél hamarabb.
3-as voltam
Nem hiszem non stop baba kezedben van
Ha megis nagyon rosszul csinalod
En foztem minde nap friss salataval es levest is 30 perc.
Takaritottam bevasarlas minden ment babat magamra kotottem.
Meg uszni is jartunk es babatornara
A főzés is hozzátartozik.Hogy egészséges,tápláló ételeket adj a gyereknek , a családodnak.
Ezzel egyik étterem,és semmilyen menü nem ér fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!