Akinek a babajaval könnyű az mit csinál otthon?
Kedves Kérdező!
Élvezd ki ami most van:)
Én kisfiam ugyan ilyen volt ennyi idősen,pici különbséggel, hogy nappal alig aludt.Viszont elnézelődött,beszélgetett simán.Én rengeteg mindent elterveztem, hogy óhh nyáron fogok befőzni stb.Nahát nem:)
Mire 5 hónapos lett,minden megváltozott,elkezdett kúszni mászni(viszont elkezdett nappal is aludni),7 hónaposan felállt ,utána ült,stb.Most lassan 16 hónapos ,már a hűtőt is kinyitja kipakol,meg ki -be pakol mindenhol,le fel mászik mindenre,nagyon kell figyelni rá.
Szerencsére kialakult napirendünk van.
Míg pici volt, én rengeteget vasaltam(érdekes imádtam,mert volt rá időm,most a hátam közepére sem kívánom a vasalást),tévéztem, olvastam,sétáltunk,mikor aludt én is aludtam bár ez ritka volt.6 hónapos kora óta dolgozom részmunkába/alkalmiban.Január óta járok egy okj képzésre.Én azt ajánlom élvezd ki ezt a nyugit,mert nem tart sokáig.
Megvettem, de 3honaposan még sok feladat nincsen.
Teljesen úgy érzem h eltelik az idő de semmi maradandot nem csinálok. Tudom eltelik ez a nyugis idő de én addig is beleunok az életbe.
Meg tudom érteni, mi a problémád. Én is nagyon örülök, hogy ilyen nyugis a baba, de teljesen egyedül vagyok, mert hiába vagyunk itt Budapesten, eredetileg vidékiek vagyunk, minden rokon 200 km-re, tehát az se lehet, hogy elugrunk csak úgy bárkihez, ha éppen beszélgetni akarnék. Pont ez az első 4 hónap volt a legcsendesebb időszak. Mivel egész éjszaka alszik, fáradt sem vagyok igazán. Most hat hónapos múlt, már kezd olyanokat csinálni a kis huncut, amire már jobban oda kell figyelni.
Én amúgy sétáltam, bevásároltam, gépeztem, olvastam. Most, hogy van egy jobb gépem, hamarosan elkezdek visszaszokni a programozásba.
Nincs a közelben olyan város ahol van gyerekprogram?
Mi Bp. Aglomeraciojaban lakunk és helyben is vannak programok, de Budapestre is sokat járunk. Pl baba mama klub ezt egyelőre inkább én élvezem. Maminbaba babauszas voltam vele dalolon, kerekiton.
Mostanában múzeumok. Kiállítások ahova megyünk. El nézelődik a hátamon alszik ha faradt. Voltam már vele kisebb kiránduláson.
Alig varom a nyarat mert a szabadstrand 10 perc séta szerintem oda is gyakran megyünk majd.
Most 6 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!