Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Boldogabb vagy amióta gyereked...

Boldogabb vagy amióta gyereked van?

Figyelt kérdés
2018. máj. 15. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Buta kerdes. Teljesen mas az elet gyerek nelkul, de nem boldogabb.
2018. máj. 15. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Rám néha rám tör az érzés, hogy mennyire könnyebb volt minden. Viszont eszembe jutott, hogy a gyerekek előtt 1-2 évvel már nem boldogított annyira a munkám, amit addig szerettem, ha mentünk nyaralni, mindig mehetnékem volt, de sehol nem éreztem olyan jól magam, olyan unalmas volt, befásultam.
2018. máj. 15. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Nehezebb az életem, de sokkal boldogabb és elegedettebb vagyok. 4x anyuka :)
2018. máj. 15. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Boldogabb sokkal, előtte borulátó voltam sokmindenben, sokminden miatt szorongtam ,idegekeskedtem, de mióta kinyilt neki a világ nekem is, az ő szemével látni a világot varázslatos.

Az ő sikerei hogy elindul,elkezd beszélni, kimutatja a sikereit, a sok első dolog amit csinált sose hittem volna hogy ilyen büszkeséget lehet érezni és igen ez boldogsággal tölt el.

Vagy régen elmentünk nyaralni,kirándulni, jó volt de gyerekkel sokkal jobb, tökre élvezek vele pancsolni, állatkertbe járni, megismertetni a világot, így olyan apróságokat veszek észre amik felett elsiklanék gyerek nélkül.

2018. máj. 15. 20:53
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Határozottan igen.

Múlt héten beteg volt,nagyon...kórházba került,vizsgálták a legrosszabbra is.Mindig tudtam,de akkor tudatosult bennem a legjobban: soha nem lennék már boldog nélküle,és soha nem akarnék nélküle élni tovább.

Le lehet pontozni!

2018. máj. 15. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

Miért kéne téged lepontozni? Elég beteg világ lenne, ha szégyellni kéne az embernek, hogy a gyereke a legfontosabb.

2018. máj. 15. 22:05
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Boldog voltam feleségként,anyaként mégboldogabb. Eddig is imádtuk egymást a férjemmel,de a gyermekünk még közelebb hozott minket egymáshoz,pedig régebben azt hittem közelebb már nem is lehetünk egymáshoz,hát de. ☺
2018. máj. 15. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Minden időszaknak meg van a maga szépsége! Boldog voltam gyerekként, tiniként, menyasszonyként és az vagyok feleség és Anya szerepben is. Jó volt régen is, mikor nem volt felelősség, de el nem tudom képzelni az életem a gyermekem nélkül. Boldog vagyok, nagyon boldog! Ő ad értelmet az életemnek! Minden nap valami huncutsággal bearanyozza a napomat! A legeslegszebb dolog az életemben, hogy Anya lettem!
2018. máj. 15. 22:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért 16-os mert az első oldalon pl.mindenki le van pontozva az is aki csak egy "igen-t" írt.
2018. máj. 16. 06:42
 20/20 anonim ***** válasza:
De sok itt az irigy tuskó ember! Miért fáj az nektek ha valaki gyerekkel boldog?
2018. máj. 16. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!