Boldogabb vagy amióta gyereked van?
Boldogabb sokkal, előtte borulátó voltam sokmindenben, sokminden miatt szorongtam ,idegekeskedtem, de mióta kinyilt neki a világ nekem is, az ő szemével látni a világot varázslatos.
Az ő sikerei hogy elindul,elkezd beszélni, kimutatja a sikereit, a sok első dolog amit csinált sose hittem volna hogy ilyen büszkeséget lehet érezni és igen ez boldogsággal tölt el.
Vagy régen elmentünk nyaralni,kirándulni, jó volt de gyerekkel sokkal jobb, tökre élvezek vele pancsolni, állatkertbe járni, megismertetni a világot, így olyan apróságokat veszek észre amik felett elsiklanék gyerek nélkül.
Határozottan igen.
Múlt héten beteg volt,nagyon...kórházba került,vizsgálták a legrosszabbra is.Mindig tudtam,de akkor tudatosult bennem a legjobban: soha nem lennék már boldog nélküle,és soha nem akarnék nélküle élni tovább.
Le lehet pontozni!
15.
Miért kéne téged lepontozni? Elég beteg világ lenne, ha szégyellni kéne az embernek, hogy a gyereke a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!