Szoktad veréssel fenyegetni a gyereked?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen gyakorisaggal? Van, amikor valoban el is jutsz az utesig?2018. márc. 16. 16:14
1/8 anonim válasza:
Anya mindig azt mondja "megpofozlak!" , de nem tenné meg,csak egy ilyen szava járása.
3/8 anonim válasza:
Mikor hulla vagyok amúgy is és mondjuk csinál valami nagyon idegtépő dolgot, akkor végső elkeseredésemben elhagyja a számat egy " megcsaplak gyerek" felkiáltás :D de nem teszem meg persze, ez inkább ideglevezető... Mindig nevet rajta a fiam, de tudja hogy akkor már mérges vagyok :)
4/8 anonim válasza:
Neha. "Kapsz egy pofont", mondom kinomban, amikor mar vegkepp elfogyott a turelmem.
Persze nem ijed meg tole, es ugyse kapja meg, megoldjuk maskepp a helyzetet. :-)
5/8 anonim válasza:
Néha igen ha már nagyon szemtelenek és a szép szó nem használ! Olyankor mondom nekik, hogy még egy ilyen ütök.
6/8 anonim válasza:
Igen,sajnos már többször mondtam neki hogy a fenekére csapok, de épp a napokban jegyezte meg a 4 évesem, hogy de sose csapok a fenekére...
7/8 anonim válasza:
mostohaanyám mindig fenyegetőzött ilyenekkel. Mit ért el? Mindkét öcsém szarik a fejére, nincs semmi tekintélye.
Apa elég ha felelmeli a hangját, már rend van - ő soha nem ütne meg senkit, jámbor férfi. :)
8/8 anonim válasza:
Volt már, hogy azzal fenyegettem, de sose kapott. Nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!