El fog múlni az érzés, hogy nem szeretnék több gyereket?
Most lesz 4 hónapos a kisfiam, a férjem váltott műszakban heti 4-5 napot tizenkétórázik. A fennmaradó napokban próbál átállni nappalosból éjszakásba vagy vissza, neki sem könnyű.
Gyakorlatilag egyedül gondozom a babánkat, és rémesen kimerültem. El vagyok keseredve, hogy ezt ennyire nehéznek élem meg.
Úgy érzem, hogy képtelen lennék ezt újra csinálni egy másik gyerek mellett, de a szívemben még több gyereket is szeretnék, a férjem meg főleg. (Ő ráadásul kicsi korkülönbségben gondolkozik.)
Minden többgyerekes szülő érzett így az első gyereknél?
Azt hittem én is így leszek
Mármint, higy majd nem akarok 2. Gyereket ( esetleg 3.-at)
Mondigvamikor kérdeztek, akkor a többedik gyerekre való utalásnál azt mondtam legyen meg 1 aztán kiderül akatunk-e még..
8 hetes a lányom. Persze most még nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne mindezt még1 gyerek mellett csinálni De a 6 hetes kontrollon megkérdeztem mikor lajánlja a dokim leghamarabb
1 éves kora előtt szeretnénk a 2-at
A férjem most váltott munkát, a ház félig van felújítva...
Szóval nem egyszerű
Tehát nekem kimaradta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!