Szülők, mi ösztönzött titeket arra, hogy több, mint tíz év után újra gyereket vállaljatok? Többiek, milyen érzés egy ilyen testvéri kapcsolatban a nagytesó/kistesó szerepét betölteni? Mik a nagy korkülönbség előnyei?
Szia! Mi 3-an vagyunk edestestverek, en lany 25, egyik fiu 37, masik 41. Tehat nagy a korkülömbseg.
En nem nagyon vagyok elragadtatva, mert nalunk a legidösebb tesom volt mindig a "pici fiam", a masik tesom volt mindig a fekete barany, en meg a legkisebb. Igazabol a legidösebb tesommal soha nem volt jo viszonyunk, mert ö mind a ket testvere születesenel feltekeny volt es ez igy is maradt. Tehat a 25 ev alatt az idösebbik testverem egyszer sem ölelt meg.Nekem annyira nem jo.
Én és a noverem 10-11 évesek voltunk,amikor a hugunk megszületett .
1 apatol. A hugunk nem volt tervezve . De nagyon örültünk amikor megérkezett . Rengeteget tanult kisbaba kora ota tőlünk . Máig jóban vagyunk , persze meg ma is néha civodunk , de ilyenek a lányok.
:-)
Köszönöm a válaszokat! :) Mindenkinek ment a zöld kéz.
4-es, sajnálom, hogy ilyen a helyzetetek, remélem, egyszer még belátja, hogy te is emberből vagy. :(
18 év a korkülönbség.Második kapcsolatomból született a kicsi.Nagy-kicsi lány,ott SZERELEM van.Középső fiú.Ő is imádja,de máshogy mutatja ki.Testvérféltékenység az nem volt.
A házasságomban a volt férjem már nem akart gyereket,aztán elváltunk.Lett egy új kapcsolatom és én egyre jobban éreztem azt a vágyat,hogy újra anya legyek.A nagyok is örültek,amikor megtudták,hogy tesó lesz.A kicsinek viszont hátrány,mert nincs vele egykorú a családban,így szinte egyke gyerek.Ezt sajnálom,de több gyereket már nem szeretnék.
Nalunk a fiam jott koran.21 eves voltam,a ferjem 27. Meg fosulis voltam,aztan jott a karrier epites.Most 29 vagyok es 1-2 ev mulva tervezzuk a kistesot(aztan talan johet a harmadik is),tehat nalunk is 10 ev korul lesz a korkulonbseg,vagy talan tobb is.
Ja es a ferjem ugyan az,nem masodik hazassagrol van szo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!