Én sem éreztem ezt soha. 38 évesen szültem, és addig amíg meg nem született a kisfiam (még a terhesség alatt sem), el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet a jó egy nyávogó kisbabában, vagy egyáltalán egy gyerekben.
Azóta viszont már mindent értek, és szeretnék még egyet :).
2013. júl. 4. 12:06
2/14 anonim válasza:
Igen, felül. Még csak 23 éves vagy, nem fogod ezt érezni több évtizeden keresztül. Majd pár év múlva találkozol a "nagy Ő-vel" és a gyermek utáni vágyad is fellángol.
Biztos vannak kivételek, akikkel nem történik meg, de az a ritkább. Ez az élet rendje, így vagyunk beállítva.
3/14 anonim válasza:
Felül. Egyik napról a másikra. De ha nincs párod felesleges ilyeneken gondolkodni.
4/14 anonim válasza:
Igen, felülírja. Csak nem most. Majd eljutsz oda, és megérzed. Én is azt hittem, hogy ez csak egy félelemmel teli időszak az ember életében, mert "muszáj", mert "ez az élet rendje". Aztán megtaláltam a társam, eljött az idő, a vágy is vele, és most boldogabb vagyok, mint eddigi életem során bármikor! N29
5/14 anonim válasza:
2-es,évtizedekkel később??? Na ne már. :)
Kérdező,el fog ez jönni,van akinek előbb,van akinek később. És akkor mindennél jobban akarni fogod majd!
2013. júl. 4. 12:10
6/14 A kérdező kommentje:
Nincs párom már egy éve,éppen a gyerekvállalás vetett véget a kapcsolatnak.Egyszer csak elém állt,hogy ő nagyon szeretne velem családot alapítani.Engem meg annyira lesokkolt ez a jövőkép,hogy inkább szakítottam.Most kezdtek túl lenni ezen a szerelmen,ezért gondolkozok a témán.
2013. júl. 4. 12:18
7/14 anonim válasza:
5-ös, olvasd el még egyszer a választ és értelmezd.
2013. júl. 4. 12:23
8/14 anonim válasza:
Teljes mértékben értem a válaszod,nem tudom,hogy attól,hogy 23 éves nem érezhetné-e ezt most,aztán 30 éves korára szépen el is múlhat,mert mondjuk vállal két gyereket és kész.
Nem kortól függ... :)
2013. júl. 4. 12:29
9/14 anonim válasza:
Lássuk csak mikor megcsináltam a tetszett akkor percegik csak bámultam, nem akartam elhinni. Olyan volt mintha lebegnék. Utána az első vizsgálat után mikor láttam a képernyőn azt a 10mm apró valamit, a szivem majdnem kiugrott a helyéről. Csak arra gondoltam az ott az én babám, és én leszek az anyukája. Mikor meghallottam a szívverését az volt a legszebb hang amit egész életemben hallottam, olyan volt mint egy égi dallam. S mikor először megmozdult, életem legfelemelőbb érzése volt. Egyszerre megteltem boldogsággal és ugyan akkor felébredtek bennem az aggodalmak és a kételyek. Hogy mi lesz ha elrontom ha rossz anya leszek, hogy mi lesz ha a babával nem lesz minden rendben. Az utolsó idő fizikailag nem volt könnyű a lábaim dagadtak a hasam oriási volt és alig aludtam valamit. De megérte mert mikor először megpillantottam azt az apró arcocskát mikor először megfogtam azt az apró kis testet ami hozzám simult, tudatosult bennem hogy anya vagyok, és ezt az érzést semmi se írhassa felül. 20 évesen szültem, de nem bántam meg. Anyának lenni igazi kihívás tele érdekességekkel és küzdelmekkel. S persze hatalmas felelősséggel. De ugyan akkor a világ legjobb dolga az ha anyának szolítanak, mikor van valaki aki hozzád fordul. Hogy reggelente azzal kellt fel hogy hozzád bújik és anyucinak hív. Ezt az érzést nem cserélném el semmiért. Szóval terhesnek lenni egy csodás állapot ahogy anyának lenni is az.
2013. júl. 4. 12:41
10/14 anonim válasza:
Nem érted :D Épp ezt magyarázom, hogy még csak 23 és nem fogja örökké azt érezni hogy együl akar lenni...Ugyanis ezt kérdezte. "Felül írhatja ezt valami más érzés?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!