Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen érzés gyereket akarni?

Milyen érzés gyereket akarni?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és elképzelni se tudom milyen lehet.Akit kérdeztem azt mondta,hogy majd meg tudod.

Évek óta semmi másra nem vágyom csak nyugalomra és egyedüllétre.Felül írhatja ezt valami más érzés?

2013. júl. 4. 11:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyugalom és egyedüllét utáni vágyam abból ered,hogy egy többgenerációs,testvérekkel egy szobában élős házban nőttem fel(rövidebben max a wc-n lehettem egyedül).Én pedig alapjáraton csendesen figyelő,elmélkedős természetű vagyok.Most pedig újra itt ,mert egyedül nem ment az albérlet fenntartást,ráadásul új munkahely kellett,mert 2 várossal arrébb éltem együtt az exemmel.
2013. júl. 4. 12:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Am,köszönöm közben a válaszokat is:)

Persze felpontozok mindenkit.

2013. júl. 4. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyugi még nagyon fiatal vagy és nincs abban semmi ha még nem akarsz gyereket. Igazából a kérdésedre a választ csak akkor fogod megkapni ha eljön az a pillanat.
2013. júl. 4. 12:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Iskolába jár már a gyerek? :P
márc. 9. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!