Nem pirosodottbe a Bcg oltás nagy baj?
Figyelt kérdés
Lányom 2,5 hetes. Korházban azt mündták hogyaz a jó ha kidudorodik illetve ilyen pattanás szerű lesz az oltás helyén. Lányomnak viszont semmilyen nem lett. Akkor most nem ér semmit az oltás?2018. ápr. 27. 16:36
2/6 anonim válasza:
Kisfiamnak olyan másfél hónaposan lett piros és gennyes.
3/6 anonim válasza:
Nem baj. Rég megdőlt, hogy csak akkor hat, ha ronda lesz.
4/6 anonim válasza:
A fiamnál sem volt semmi, neki nyoma sincs már, azt mondta az orvos, hogy nem baj
5/6 anonim válasza:
Oltasnal mondták, hogy majd 1-2honap múlva lesz olyan.Neked nem mondta az orvos amikor beadta?
6/6 anonim válasza:
Én csak a második gyerekem születése után tudtam meg,hogy egyáltalán annak be kellene pirosodnia,ugyanis az első gyerekemnek,aki most 3 éves egyáltalán nem volt nyoma és a doki sem mondta,hogy lennie kellene ott hegnek.Most rákérdeztem és az volt a válasz,hogy néhány éve már nem oltják újra a gyerekeket,ha nincs heg,de korábban valóban újra megkapták,ha nem volt nyoma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!