Kinek kell időpontot kérni? A védőnőnek, vagy nekem?
A te gyereked, természetesen neked kell hívni!
Telefon emlékeztető? Cetli a hűtőre? Stb...
Persze még a védőnő kérjen hozzád időpontot? Miért ki vagy te?
Hidd el ő is legalább annyira nem vágyik erre mint te de sajnos kötelező. Ha azt mondta hívd fel később akkor ne puffogjál hanem írd fel valahová vagy a telefonodba és hívd amikor mondta. Vagy komolyan ekkora erőfeszítés? Kevesebb lett volna mint itt méltatlankodni...
"Hidd el ő is legalább annyira nem vágyik erre mint te de sajnos kötelező"
Hogy mondod?
Ez a munkája. Ő választotta. Akkor csinálja vagy hagyja ott a munkáját.
Igen, a védőnő dolga a státuszt jelezni, szólni, elvégezni.
namá'bocs. De mit csinál a védőnő, ami olyan fontos, hogy nekem kellene kilincselnem utána? Orvoshoz rendszeresen hordom a gyereket, gondolom a kérdező is, illetve ha 6 éves, az oviban is láthatja rendszeresen egy védőnő, az óvónők is jeleznék, ha valami baj lenne. A védőnő mit csinál? Megméri, megkérdezi mit tud és felírja. Ennyi. Ez az Ő MUNKÁJA. Nem nekem tesz szívességet, hogy elvégzi a munkáját, mert én is rá tudom állítani a mérlegre. Miért én hívogassam, hogy ő elvégezze a munkáját??
Amúgy nálunk mindig ő hív, illetve az össze védőnő hívja a hozzá tartozókat, hogy mikor menne, és munkámból kifolyólag elég sok védőnőt ismerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!