Egyedülálló anya lettem terhesen és 2évessel. Most mi lesz? Nagyon elvagyok keseredve
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon elvagyok keseredve van egy 2éves kislányom és 24hetes terhes vagyok. tegnap párom közölte hogy ő ezt nem birja tovább szeretné ha vége lenne. hogy konkrétan miért én sem értem így jött haza a munkából. nem értem mi történik számomra a legboldogabb időszakunknak tűnt minden erre jött tőle a nagy pofon hogy még se. volt már így valaki bárki? aki tudna tanácsot adni hogy áljak talpra? most lejöttem a szüleimhez a kislányommal. de ott a házunk amibe nemrég költöztünk épp szépítés alatt áll ott a kutyák a macskánk . a ház is az én nevemen van most mi lesz azzal is..oda nem szivesen mennek vissza egyedül nem bírnám. teljesen elvagyok keseredve.. nem volt egy tökéletes kapcsolatunk de boldog voltam nem értem ő miért nem jelzett ha úgyérezte problema van mégcsak normális magyarázatott se adott hogy mit nem bír tovább vagy miért akarja hogy össze omoljon a családunk.azt mondta nincs más a képbe. hogy tudnám össze szedni magam és legalább azt kitalálni mit is kezdjek ezentúl magammal ?és a meglévő meg a születendö kislányom életével? nem értem mi történik mintha csak álmodnék nem bírom ezt így.. bocsánat ha túl hosszú lett2018. ápr. 25. 06:33
11/19 anonim válasza:
KIZÁRT, hogy ezek után visszafogadjam.
Fizesse a gyt-t a két gyerekre, de hagyjon békén, és ha könyörögne sem érdekelne.
Mocsok az ilyen ember...
12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok bíztatást. kislányom miatt nem lehetek a padlón csak lelkileg ez nagyon kemény. sose gondoltam volna ezt. válasz még mindig nincs nem is bizok benne hogy kapok is csak ilyen semmiket hogy gondolkozik utána meg már mondja hogy anyagilag fog minket támogatni. szerintem nem nagyon tudja vagy ha igen akkor meg mondja meg mi is a helyzet konkretan es felfogom fogni ha van más azt is . inkább menjen akkor.. de a gyerekeimet nagyon sajnalom nem így terveztem az életünket . most mindent át kell szerveznem. köszönöm a válaszokat le a kalappal előtettek anyukák kitartást nektek is
2018. ápr. 25. 16:19
13/19 anonim válasza:
Van valami változás? Jobban vagy kicsit?
14/19 A kérdező kommentje:
változás nincs . ő ugy csinál mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga hogy a gyereket meg a terhes párom elhagyom én meg vígan elvagyok magamnak. most elkezdem majd a gyerektartást intézni aztán majd alakul de megbocsájtani sose fogok. nem is nagyon érdekli hogy mi is van akkor én meg még próbálok észhez térni.. de ez borzalmas még mindig kicsit sokk alatt vagyok
2018. ápr. 28. 21:07
15/19 narancs223 válasza:
Természetes hogy sokk alatt vagy, légy erős, számomra is hihetetlen hogy csak úgy előállt ezzel.. ilyen esetben az első gondolatom egy másik nő lenne, de most komolyan milyen ember az ilyen ott hagyja a 2kislányát feleségét... mert ha jól vettem ki akkor lányod lesz megint, terveztétek a babát? Hogy vagy? Változás van azóta, kitartást és sok erőt kívánok!!
16/19 A kérdező kommentje:
tervezett mind a kettő.saját ház kocsink van. az évre terveztük az esküvőt illetve a házfelújítás befejezését. nincs változás napi 1x ír hogy miujság a kislányal ennyi. probáltam faggatózni aztmondta nincs senkije csak ő nem bírja ezt. jókor jutott eszébe 2gyerek után. szerencsémre egy összetartó család van mögöttem akikre támaszkodhatok amíg helyre nem állok de egy hét eltetével is kegyetlen hogy mire mindenünk megvan eldobja az egészet még normális magyarázat nélkül
2018. máj. 1. 06:18
17/19 narancs223 válasza:
Kitartás, nagyon sajnálom, de azért kaphatnál normális magyarázatot hogy mit nem bír, esetleg nem e lehetne változtatni..
18/19 piroska és a farkas válasza:
Hogy vagy azóta, Kérdező?
19/19 anonim válasza:
Mar majdnem egy év telt el, jobbra fordult a sorsod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!