Anyukák, akik tanultak kisgyerek mellett, válaszolnátok?
Nincs szakmám, érettségi után dolgozni mentem, akartam tanulni, de mindig halogattam, aztán később jött a baba, most már nagyobb, másfél éves, tanulni szeretnék valamit.
Mindig az orvosi volt az álmom, de arra képtelen lennék ebben a helyzetben, szóval érdekelne, ki mit tanult, ami kisgyerek mellett is tanulható (egyedül nevelem, anyukám tud néha-néha besegíteni) és nem rosszul fizető szakma. Remélem értitek. Köszi, ha valaki tud segíteni.
Nem én, de szaktársam volt, aki érettségi után rögtön elment szülni, és a második gyerekével volt várandós amikor első évfolyamos volt mérnök informatika szakon.
Kemény szak, nagyon sok a matek, ami a legtöbb helyen szóró tárgy, de úgy tudom befejezte.
Keresni jól lehet vele ha rááll az eszed.
Viszont nagyon sokan nem 7 félév alatt fejezik be, hanem 2x ennyi...
Esetleg levelező de ott meg nem sokat tanítanak.
Nem egyszerű, nem gyerekbarát. Az első 4 félévben nem sokat aludtunk mi se a többiekkel akiknek nincs gyereke, annyi zh és projektbeadandó volt, de ez egyetem függő.
Nagyon sokat kell otthon rátanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!