Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vegán módon szeretném táplálni...

Vegán módon szeretném táplálni majd a kisbabámat, tehát semmilyen állati eredetű dolhot nem szeretnék neki adni. A védőnő mit fog hozzá szólni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 14:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
76%

Én vegán vagyok, párom is.

Kislányom mindig rossz evő volt, fintorgott mindig egy csomó kaja miatt. Soha nem lett neki mondva, hogy apa-anya nem eszik húst, direkt nem beszéltünk róla, ő döntése. (Nem, rokonok sem szóltak bele, ők naaaaaaagyon távol vannak a mi családunktól.

Most 8 éves a lányunk, és pár éve észrevettem, hogy akármilyen húsos ételt rakunk elé, a húst kipöcköli. Így már ő sem kap húsos ételt. Tejet azt szereti, tojásra allergiás. Más állati eredetű ételt meg nem szeret. Ez magától jött. De amíg kisebb volt, mindig teljes értékűen tápláltuk azzal, amit szeret, mert az ő egészsége fontosabb, mint az én dolgaim.

2018. ápr. 4. 16:35
 32/42 anonim ***** válasza:
17%

Nálunk van vegán házaspár a családban.

Részleteket nem tudok róluk, de 2 gyönyörű és egészséges gyerekük van, akik vegánként nevelkednek.

12 és 10 évesek

2018. ápr. 4. 16:49
 33/42 anonim ***** válasza:
19%
Aki szerint az ember mindenevo, annak nyugodt szívvel lövök egy nyulat és elé rakom szorostol borostol! Aztán jó étvágyat!
2018. ápr. 4. 16:51
 34/42 anonim ***** válasza:
82%

34: rendben!

De aki szerint csak növényeken is élhet az ember, az kiköltözik velem egy hónapra a Vértesbe, és mindketten azt esszük, amit az erdőben áprilisban találunk! Rendben?

És örülj, hogy nem január van éppen.

2018. ápr. 4. 17:01
 35/42 anonim ***** válasza:
71%
Talán te teszed fel azokat a kérdéseket is, ahol a kötelező oltások beadatását akarja megúszni az anyuka? Ezzel is a saját gyermeked egészségét veszélyezteted!!!
2018. ápr. 4. 17:59
 36/42 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer olvastam, hogy a zsákmány állatoknak oldalt van a szemük, míg a ragadozóknak előre néző, hogy jól tudjon fókuszálni a zsákmányra.

Ezt csak érdekességként írtam.

Amúgy mit csinálsz, ha a gyereked szója allergiás lesz? És bölcsőben \oviban hogy fogod táplálni? Apuka mit szól?

Mi kb. Csak ünnepekkor eszünk húst, kivétel a gyerek mert az szereti és emiatt kap is.

Amúgy a Vegán életmód azért alakult ki, mert már léteznek üvegházak stb. ahol a fagyban is terem zöldség. Régen éhen haltak volna az emberek. Nem beszélve a háborúról.

2018. ápr. 4. 19:46
 37/42 anonim ***** válasza:
66%

te megint ugyanaz vagy aki par napja jött a vegán kérdéssel?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__etele..

Kezd uncsi lenni..

2018. ápr. 4. 20:54
 38/42 anonim ***** válasza:
60%
Ajj már nem unod még? Komoly kattanásod lehet ha többször kiírsz kérdés ugyan arról, úgy hogy már a múltkor is teljesen meg lett vitatva a téma.
2018. ápr. 5. 07:28
 39/42 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Komolytalan vagy és azért teszed itt fel a kérdéseidet, higy szítsd a vitát! Vannak vegán oldalak, fórumok, ahol segítenek. Azt hogy a védőnő mit gondol, csak ő tudja.
2018. ápr. 5. 13:09
 40/42 anonim ***** válasza:
84%
Ott van pl. A “Mit eszik a vega gyerek”. Őket is kérdezheted a témáról, de itt?
2018. ápr. 5. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!