Nem érzem mozogni a kicsit. védőnő ma nézte szívhanghallgatóval, minden ok volt. Más is volt így?
Sziasztok.
kedden vtam nőgyógyásznál nem csinált uht csak a kicsi szivét nézte minden okes volt.
Emelt a magneB6on mert sűrű hasfájásra és keményedésre panaszkodtam.
Azóta szinte egyáltalán nem érzem mozogni a babucimat. Ezért ma elmentem a védőnőhöz.
Szte minden rendben csak lustább...
másnak is lusta a pocaklakója???
kereken 28hkm
Ne aggódj, az csak árt, valószínű csak picit lustabb most, nekem is hullámzó, most épp a "hiperaktív" napjait éli 🙂
Nyugalom, minden rendben! Egyél egy kis csokit, igyál egy pici kávét, hátha segít.
21 hkm
Ittam egy 3az egyben kávét. Ettem gyümölcsöt meg egy egész táblacsokit is de semmi.. Sétáltam egyet aztán lepihentem hátha.. de semmi. Még csak kis motoszkálást sem érzek. :(
Mikor bejött a fagy akkor volt ilyen. Bár akkor egyet egyet rugott főleg apának.. most apának sem.
Kezdek teljesen kétségbe esni. Várok még hátha..
köszönöm a válaszod!
Amikor bejött a nagy hideg nekem is alig akart mozdulni. Lehet csak a front miatt mozog kevesebbet, ha néztek szívhangot is akkor biztos minden rendben, néha neki is kell lustizós nap. :)
25 hkm
Apa most idebújt. Éppen rárakta a kezét pocakra egyből rúgott a baba nem is kicsit.. de csak addig mozgott amíg apa keze itt volt. (Mivel a héten éjszakás így az esti pocak simi és beszéd elmaradt.)
nemtudom hogy sirjak vagy nevessek e..
de legalább éreztem rúgni!! :)
De tegnap apának sem ficánkolt azért is kezdtem aggódni..
máskor apa keze éppen hogy hozzáér a pocakhoz babóca beindul..
Annyira aranyos apa.. ilyenkor mindig olyan kis büszkén mondja h hm.. megjött apa! Egyszerűen ők a mindeneim. Mivel első babóca és nem indult problémamentesen a terhesség így lehet kicsit túl aggódom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!